Mit gondolsz erről a frizuráról?
Sziasztok!
Először is leszögezném, hogy semmi közöm nincs az emokhoz, sem a scenekhez. Szeretném levágatni a hajam, és találtam egyet, ami tetszene. Ezt:
Ilyesmi a fej és arcformám, szerintem jól állna.
Ha nem tupírozom fel, és nem járok emo ruhákba, ugye nem lesz gáz? Mennyire könnyen kezelhető egy ilyen haj?
Köszi a válaszokat!
állandóan simítani és hajlakkozni kell..
és az nem hiszem h jót tesz a hajnak..
szval de ha egyenes a hajad akk jó..feltupírozod magadnak is hajlakk és úgy jó.:)
Köszi a választ!
Nem, az enyém egy szénaboglya. Közepesen vastag, se nem hullámos, se nem egyenes, de fél órán belül nem látszik ,hogy fésülködtem. Vasalni, szárítani nem szoktam, nem tesz jót.
nekem is ilyen frizum van (csak sötétbarna, nem ennyire feltupírozott és elég messze állok az emotól), és a hajam is ugyanolyan állagú mint ahogy leírtad a sajátod. szerintem nincsen akadálya, teljesen univerzális ez a frizura! eddig még nem néztek emonak. :D
amúgy nyugi simán kivitelezhető... nem fog tönkremenni a hajad! csak minden hajmosás után elég egyszer kivasalni a hullámokat a hajad közepéről/aljáról (nem kell naponta ha jó hajvasalód van), és ha veszel egy jó kis hajpakolást (pl. fodrászkellékesnél fillérekért kapsz, fél órát kell csak fennhagyni max) akkor nem fog töredezni a hajad vége se. ráadásul idővel magától egyenesebb lesz a hajad vége ha megszokja hogy vasalod... viszont sajna a hajszárítóra rá kell szoknod.. sokkal egyenesebb lesz szárításkor a hajad (főleg ha hajpakolást is használsz) így kevesebbet kell vasalni rajta. inkább negyven fok mint kétszáz, nem? szóval hajrá!
Köszi a választ! :)
Még kikérem Anya véleményét is. Én csak ápolni szeretem. Amúgy még hajvasalóm sincsen :$
Erről mit gondoltok? Ezzel is sokat kell törődni?
Ez a te hajadból jobb lenne. :D
Bár sok fodrász ugyanúgy vágja a kettőt, sok különbség nincs, de azért mégis van. :D
Én a másodikra szavazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!