Festett vagy eredeti?
Ez a kérdés engem is foglakoztat régóta, örülök, hogy kiírtad :) ha nem jön rá sok válasz, akkor emeld ki.
Nekem is eredeti színű a hajam, de olyan "szürkének" érzem én is.
Szia.
Szerintem nem korhoz kötött a hajfestés.. :D egyébként..van akinek ez áll jobban, van akinek az.. mert lehetséges hogy nagyon hamar őszül valaki (barátnőm 23 évesen) és nem festi a haját, de szörnyen is néz ki!!
Szerintem ha valakinek szép a haja akkor nem kell festegetni!!
16L
Egyébként én is szeretem a természetes szépséget, de néha rám jön valami inger, hogy változtassak, és olyankor a lehető legextrémebb dolgok is eszembe jutnak. :) Ha nem csinálom meg, akkor bennem marad a "mi lett volna, ha...?" és azt az érzést utálom. Szóval elég gyakran váltogatom a hajszínemet is.
Ettől függetlenül a legszebbnek, a természetesen szép hajat tartom.
:D ugyanígy vagyok vele, mint az előttem hozzászóló!
És a végén mindig arra lyukadok ki, hogy mikor próbáljam ki ezeket a dolgokat, ha nem most? Nagymamaként elég viccesen néznék ki folyton meg-megújuló hajszínnel vagy akármi. Szóval emiatt én is gyakran változtatok színt. Általában otthon oldom meg (bár volt, amit fodrász festett át). Mindenki otthon fest már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!