Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jön elő újra és újra a...

Miért jön elő újra és újra a narancsbőr leginkább a fenekemen? :-S Már nagyon elegem van.

Figyelt kérdés

Naponta megiszok sok vizet.

És szoktam mindennap tornázni, de ha fáradt vagyok vag ynincs rá időm akkor nem tornázok. De úgy vettem észre, ha kihagyok 1 napot is akár, akkor kijönnek. :S

Emelett még meleg hideg zuhanyt is szoktam végezni. És zuhany közben csipkedni szoktam.

MI az ami még teljesen eltüntetni a narancsbőrt??Valami krém, vagy otthon praktika,? A tekercselést azt hogy kell?(azt hallottam az is jó)

És milyen étrendhez szoktassam rá magam, ami Egészséges? Miket kellene ennem?

(mondjuk amúgy sem szoktam nagyon egészségtelenül enni általában este már nem szoktam enni kajákat, csokit is kerülöm mekis kajákat is, meg a túl zsíros ételekről is lemondtam.ami nem olyan nagy baj)

2011. febr. 3. 19:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és alapjában véve vékony vagyok, 46 kiló .
2011. febr. 3. 19:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Dohányzol? Kávézol?
2011. febr. 3. 19:49
 3/16 A kérdező kommentje:

18 vagyok

Nem dohányzok, nem kávézok, még alkoholt sem iszok;)

2011. febr. 3. 19:51
 4/16 anonim ***** válasza:
én masszázsra járok, de az eszméletlenül fájdalmas, széttöri a zsírpárnákat vagy nemtom miaz, de a lényeg hogy eltűnik a narancsbőr. csak ember legyen a talpán, aki kibirja a fájdalmat..
2011. febr. 3. 19:57
 5/16 A kérdező kommentje:

Mármint hova jársz masszásra?

Biztos, hogy teljesen eltüntetni? milyen időközönként kell menni?

2011. febr. 3. 19:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok.

Nézd, én cellulitmasszőr vagyok, ha minden más csődöt mond, tudok neked csinálni egy kezelést. Ez egy kúra, amivel általában egy fokozatot lehet visszavenni, és valamennyi ideig megmarad az eredmény, aztán meg kell ismételni a kúrát. Lesz benne tekercselés is, a megfelelő helyen, nem önmagában.

A dolog alapvetően hormonális hatásoktól függ, és ha mindent megtettél érte, amit normálisan meg lehet tenni, akkor valószínűleg ilyen az alkatod, ezt dobta neked a gép, mások megőrülnének érte, hogy ez legyen a problémájuk. Hogy mi az egészséges étkezés, azt a jelek szerint nagyjából tudod, tegyük még hozzá, hogy sok zöldség, növényi rost legyen a táplálékodban, és őrizd meg a jó szokásaidat. Esetleg a tornát variáld időnként más mozgásformákkal, pl. hetente párszor torna HELYETT kocogás.

Két dolgot tisztán kell látnod. Az első, hogy a fiúkat marhára nem érdekli a dolog, csak téged foglalkoztat, és nem ezen fog múlni, hogy tetszel-e nekik.

A másik, hogy ha te ebből ekkora problémát csinálsz, akkor valószínűleg egy életen át tartó küzdelembe kezdesz, és minden egyéb problémád mellett, ami adódik az életben, csinálsz magadnak egy újabbat, ami csak abból adódik, hogy te foglalkozol vele (vagyis azért probléma, mert problémává teszed). Gondold meg, hogy ez megéri-e neked. Én azt tanácsolom, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, mert ami a normál életvitelbe illesztve megtehető, azt te már megteszed, és ha ennél többet foglalkozol vele, akkor maga a narancsbőrrel való foglalkozás nagyobb probléma lesz az életedben, mint a narancsbőr. Ugye értesz engem? Ha mindezek után gondolod, keress meg, de én inkább arra beszélnélek rá, hogy találd meg az életedben a lelki egyensúlyt, és fordítsd az energiádat az igazán fontos dolgokra.

2011. febr. 3. 20:08
 7/16 anonim ***** válasza:

20:08 vagyok, hadd válaszoljak én a kérdésedre: nem biztos, hogy teljesen eltünteti, ahogy írtam, egy fokozatot lehet általában visszamenni. Igazából látni kell. A kúrát megelőzi egy személyes konzultáció, ahol meg lehet beszélni a részleteket. Mit látsz? Csak akkor látszik, ha összefogod, vagy anélkül is? Fekve is látszik, vagy csak állva?

Ha teljesen eltünteti, akkor sem ígéri senki, hogy egy életre.

2011. febr. 3. 20:12
 8/16 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy csak most válaszolok de nem voltam gépnél.

Ebben igazad van, általában minden problémámat felszoktam nagyítani pedig másnak szerintem fel sem tűnik. Azt nem tudom mennyire zavaró a pasiknak a narancsbőr. Talán az a baj, hogy túl sokat törődök magammal vagy megakarom másoknak felelni.:S

Általában ha összeszorítom akkor látszódik, a fenekem egyik részénél viszont ott egy részénél néha anélkül is látszik, hogy összefognám. De néha meg az is eltűnik...

2011. febr. 3. 21:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy lényegében első fokozatú a cellulit, tehát jó esély van az eltüntetésére. De ez nem életre szóló megoldás, és ahogy a másik lány írta, nem is fájdalom nélkül való.
2011. febr. 3. 21:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy nem lenne teljesen fájdalommentes:)...

Egy ilyen kúra/kezelés miből állna pontosabban?

2011. febr. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!