Mennyibe kerul az Oxy Reload hajfesteklemoso? Es hol lehet kapni?
3000 Ft körül mozog az ára.
Fodrászkellékesnél próbáld meg, ott tuti kapni fogsz.
Nem értem miért, de engem a fodrászom lebeszélt róla.
nagyon szepen koszike:!
de miert beszelt le? hat nem tudom de maskulomben mit kezdhetek a szoke hajammal ami feketere lett festve es no lefele:(?
Egy cipőben járunk.
Nekem is szőke a természetes, és feketére volt festve, de naon hullott a hajam a fekete festéktől, és szerettem volna újra szőke lenni.
Azt mondta a fodrászom, hogy a szivatástól is foltos marad, és az oxytól is az lenne.De egyébként a fekete haj, az egyetlen amivel az oxy nem tud semmit kezdeni.Ezt a fodrászom mondta.Így leszivattam, nem lett túl szép a végeredmény, mert vöröses, barna lett. De egy hét után befestem világosbarnára, mert addigra kopik belőle ez a szín ami most van.
koszike a valasozkat.. soakt segitettetek.. es mostmar bizti nem dobon ki feleslegesen azt a 3000 ft ot az oxy reloadra... nekem szerencsere nem hullik a hajam a festektol se.. de eddig is foglalkoztam a hajammal es csak sozke tincseim voltak meg barna... tehat nem voltam meg teljesen befestve..most kiprobaltam de nem nyerte el a tetszesem hianyzik nagyon a szoszi :) lehet en is leszivatom vagy nem tudom kikerem a fodraszom velemenyet meg .. csak hozza meg nem jutottam el :P
koszi a valasozkat hasnzosak voltak .. pusz
sziasztok.
bocsika nekem is ajánlották az Oxy-t, de nekem fekete a hajam.
hogy hogy fekete hajra nem jó? le se szedi? még egy kicsit se? :$ :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!