Mindenkinek vannak féltett titkai, tippei amit a szépségért teszakinek van vmi igazán jó tippje hajra, bőrre, sezmre (pillára) ajakra az megoszthatná?
Figyelt kérdés
Én pl minden nap eszek egy kis élesztőt és a pattanásiam elmúltak...ilyenekre gondoltam főleg a haj érdekelne és a köröm:)2009. jan. 17. 13:22
1/25 anonim válasza:
Körömre a legjobb, ha mondjuk nem dohányzol, sűrűn kened a kezed kézkrémmel, és használsz valamilyen kalciumos lakkot, ami megerősíti és széppé teszi.
2/25 anonim válasza:
én mézet használok a kiszáradt számra..amúgy soha nem enném meg..de felkenve hatásos...
3/25 anonim válasza:
ja és hajra sört szoktam használni hihetetlen büdös,de gyönyörű fénye lesz tőle..-a 2.válaszoló-
4/25 anonim válasza:
háát, ha hajmosás után fél deci ecetet öntesz a hajadra, akkor nagyon szép fényes lesz, ha zsíros a hajad este púderezd, v. hintőporozd be, persze csak a tövét! ha színtelen lakkos a körmöm, és észreveszem, h. kopik, akkor nem mosom le acetonnal (mert attól jobban törik), hanem átfestem az egészet mégegy réteg színtelennel., ha nagyon száraz a kezem, akkor jó vastagon bekenem testápolóval, és kesztűt húzok rá, így fekszem le aludni hiretelen ennyi jutott eszembe:))
5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, pontosan ilyenekre gondopltam ha még vmi eszetekbe jut kérlek osszátok meg ez nagyon jó:)
2009. jan. 17. 19:32
6/25 anonim válasza:
Élesztőt reggelente? Magában? Vagy hogyan? Csakmert eléggé rossz íze lehet, viszont ha segítene a pattanásaimon, annak naon örülnék.. :)
7/25 A kérdező kommentje:
Szivesen segítek neked:D Elősször nekem is nagyon rossz volt úgy csináltam h nagyon hátratettem és v 2 deci vizet rá:D ha előtt ettél midnig majd püfizned kell de ha éhgyomorra tezsed ezt nyugi nem lesz semmi azért szoktam reggelente:) aztán megszoktam az ízét...hagytam a számba szétolvadni:D de csináltam úgy is, hogy szétáztattam tejbe, de ettől ugyan úgy kijöttek apattik:( szal csak beveszem ha van hozzá kedvem meg időm akkor hagyom, hogy szét olvadjon de ha nincs hozzá ingernecim csak zsupsz le:D hidd el megéri:) jobb bármilyen drága krémtől vagy gyógyszertől nincsen mellékhatása sem:)
2009. jan. 17. 20:22
8/25 anonim válasza:
A hajad nagyon finom tapintású lesz a ha bekened majonézzel(mindegy hogy milyennel, lehet olcsó is) és 10 percig rajthagyod, utánna meg simán leöblíted(meg is moshatod hogy ne legyen majonézszagú)
9/25 A kérdező kommentje:
és ez nem zsírosítja vagy vmi? egyészre rá kell tenni?
köszönöm:D:D
2009. jan. 17. 21:21
10/25 anonim válasza:
Nekem a lábam szárad ki mindig. Sokat járkálok egy nap. Estére fájni is szokott. Mentholos lábkrém és húzok rá egy zokni. Nyáron a papucsos időszakban minden nap, és így szép marad a sarkam is! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!