Újpesten hol találok fodrász kellékest (hajfesték kellene)?
Pici babám van, így csak itt a környéken keresek üzletet ahová babakocsival is el tudok menni.
Wella perfect coleston-t keresek.
Szia!
Ahol van az Árpád úti OTP,ott a kis utcában van egy fodrászkellékes. :) Bár attól függ,Újpest melyik részén laksz.. :)
18L
Van egy a Stop Shopban,egy pizzéria mellett kb.3 üzletre,de tudok jobbat.
Újpest központ és Városkapu között van,ahogy kijössz a piacról,ne azon a soron indulj el,ahol a kínai üzletek vannak,hanem a másik irányba.Ahol van egy bank abba az utcában találod.Téglás épület,alatta soksok féle bolttal,na és ott találsz majd egy fodrászkellékest. :-)
Magyarázni sajnos nem tudok valami jól,remélem érthető így is. :)
Köszi a másik címet is.Pont nemrég voltam abban a téglás épületben csak az emeleten a gyógyászati segédeszköz boltban.Alól meg sok kis üzlet van, ruhás, antikvárium stb.
azt hiszem akkor holnap mégsem babakocsival megyek hanem felcsapom a kengurut.
Nagyon köszi,jó úton haladok az új hajszínem felé:)
Legalább erősödik is a kismama kicsit :)
Megkérdezhetem,hogy mennyi idős a pici,és hogy milyen színű hajat szeretne a kedves kismama? :)
Kisfiam van, most volt 20-án hét hónapos :)
Én 35 vagyok,első babás anyuka. Már vagy tizenöt éve szőke vagyok,és most szeretnék egy kicsit sötétebbet.A Wella-nál láttam olyat ami tetszik.
Óh értem :)
Sikerült festéket vásárolni? :)
Igen, kaptam,majd fodrász festi be remélem jó lesz.
Már igazán rám fér egy kis tatarozás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!