Lehet önmagában gyantázás utáni törlőkendőt kapni? Ha igen, mi a termék neve és hol lehet kapni? Bővebben lent
Sziasztok!
Most próbáltam ki itthon először a meleg gyantát. Nagyon szuper, könnyű és legalább nem borotvát kell használnom. A Tescoban vettem X Epil gyantacsíkot és ahhoz járt két gyantázás utáni törlőkendő. A baj ott kezdődik, hogy 1 kendő 1 alkalom, de a csomagban van 20 gyantázócsík, az meg sok. Nem találtam külön gyantázás utáni törlőkendőt... Lehet egyáltalán külön kapni? Vagy majd minden harmadik gyantázáshoz meg kell vennem a 20gyantacsíkot azért a két törlőkendőért?!...
Köszi a válaszokat!
Igen , a gyantát leszedi de a bőröd nem nyugtatja.
Gyantázás után piros lesz a bőr így kell valami ami nyugtatja is.
Én Johnson's baby olajat szoktam venni a rossmannba, kb 600 Ft és nagyon sokáig elég és nem utolsó sorban nagyon megnyugtatja a bőröm! [link]
Próbáld ki :)
Én is épp azt keresek és DM-ben nem lehet kapni, tegnap néztem.
Majd ha megyek pestre megnézem rossmannban is, mert itt nálunk sajnos csak dm van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!