Természetes szőke haj világosítás (? )
Figyelt kérdés
Term. szőke a hajam már-már kezd ilyen szürkés-szőkés(alul már szőkésbarna) lenni.Ha most nyáron ilyen tartook tőle,hogy télen még csúnyább színe lesz.
Mivel tehetem világosabbá?Kinek mi vált be? (Citromlén, kamillateán kívül)
2010. aug. 15. 21:17
1/3 anonim válasza:
Sör :)
Feküdj ki a napra, és sörrel locsold át a hajad, így hagyd megszáradni. Nekem bevált régen. :)
De ha sokat vagy a napon vizes hajjal akkor is fakítja, kiszívja a nap s világosabb lesz.
2/3 anonim válasza:
Szia én egy honlapon találtam ezt, reméllem segíteni fog :D :Eléréséhez mindössze jó sok kamillára van szükség. Ez a rendkívüli gyógynövény nagyon jó világosítja a hajat. Használj minden egyes hajmosáshoz kamilla sampont, melyet öblíts le a kamillavirág főzetével. Ezzel is segíti a további szőkítést. A gyógynövény segítségével akár több árnyalattal világosabb, aranyló színű lesz a sérónk
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 17. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!