Minden reggel kivasalom a hajamat. Itton még tök jól néz ki meg minden és amire beérek a suliba behullámosodik. Hogy lehet tartósan egyenessé tenni a hajamat?
Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 20:25
1/9 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez volt vagyis van még mindig!
Azért hullámosodik be mert reggel párás a levegő.
én ha sapkát húzok meg kapucnit akkor egy két órával tovább bírja :(
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen...
Erre ajánlani tudom: Schwarzkopf - Got 2be Straight On!
vagy(én most ezthasználom nagyon jó, alig kell vasalni és megmarad a hajam is): Schwarzkopf taft Straight and Glossy (Extra Strong)
4/9 anonim válasza:
Ilyen Schwarzkopf taft Straight and Glossy (Extra Strong) valamit HOL és MENNYIÉRT lehet venni?:)
5/9 anonim válasza:
Szija!
A Straight and Gloss-t nem tudom mennyiért árulják, elfelejtettem..xD De én a DM-ben vettem...Asszem 900-1000ft körül volt...
6/9 anonim válasza:
Nem megy tonkre a hajatok a sok vasalastol??Amugy meg most a gondor a divat:)
7/9 anonim válasza:
jól mondja az előző válaszoló =D (de csak azért mert nekem is göndör..sajnos..:S)
8/9 anonim válasza:
En nem azert irtam,mert nekem gondor,hanem mert tenyleg igy van:)Amugy nekem tok sima a hajam....sajnos,nem sajnos..ez van:D
9/9 anonim válasza:
énis vettem olyan cuccot, de amilyen szerencsém van rajta van horátul meg románul vagy nemtudom és igy nem tudom a használati utmutatóját h miből kell mennyi és hogyan. valakit megkérhetnék szépen h leirja nekem hogy tudjam hagyszálni?? köszönöööm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!