A lenmag tényleg ilyen jó? Csoda történt?
Figyelt kérdés
Természetgyógyászom tanácsolta egyek mindennap egy evőkanál lenmagot vízben áztatva. És elkezdtek eltűnni a mitesszereim. Pedig nem volt kevés belőlük.2010. aug. 13. 19:24
1/23 anonim válasza:
Ezt jó volt olvasni. Köszi
Van még reményem.
Én is elég miteszeres vagyok, főleg az orromnál. De kifogom próbálni miharabb.:-)
Hátha sikerül nekem is.
2/23 anonim válasza:
:O hogyan? a lenmagot beleteszed a vízbe, és...?
3/23 anonim válasza:
Mit csinálsz vele? Megiszod, magadra kened, vagy nézegedet...?
4/23 anonim válasza:
"egyek mindennap egy evőkanál lenmagot"
Igen, meg kell enni :-)
5/23 anonim válasza:
Hol, milyen kiszerelésben, és mennyiért kapható lenmag?
Bio boltban?
6/23 A kérdező kommentje:
biobolt igen,300ft-600ftig egy bögre vízbe kell áztatni egy evőkanált, kicsit ilyen fű ize van, vagy inkább natúr szójatej ize és meginni. de komolyan annyira széppé tette a bőröm, hogy :)
2010. aug. 13. 21:20
7/23 anonim válasza:
És mennyit kell állni hagyni benne? Meg mennyi idő után láttad eredményét?:O hú nagyonnagyon köszi hogy ezt megosztottad velünk=) remélem nekem is segít^^
9/23 anonim válasza:
hááát én úgy tudtam nyersen mérgező, addig kell forralni amíg nyálkás nem lesz...
én mindig maggi leveskockás vízbe rakom, felforralom, utána meg sajtkockákat dobálok bele ami tök jól megolvad.
habár nekem nincsenek miteszereim, de a hajam sokkal szebb lett tőle.
10/23 A kérdező kommentje:
igen forralt vízzel kel mint a teát, azt lehagytam bocsi
2010. aug. 14. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!