Tresszelt póthaj olcsón? Bővebben lennt
Már neten találtam múltkor egyet, de pont elvitték előlem. Komolyan mondom hogy minden oldalt megnéztem, de sehol semmi... a kitétetelek : min. 50 cm, szőke ( vagy legalább szőkésbarna ) és mindenképpen tresszelt!!! Ha valaki tud ilyet, ad el, vagy esetleg hallotta h ismerőse adna el, légyszives irjon ide !!! nagyon fontos lenne :(
köszönöm előre is !
Szia!!!
Afroline.hu ott tudsz venni futura póthajat tresszelve elég olcsón,és ez is bírja elég sokáig,nekem ilyen van ... én imádom..sejmes tapintású,gyönyörű szép.
És szálítás is elég gyors 1-2nap és már megis jön.
Van 40cm-4000ft
----60cm-5000ft
----80cm-6000ft ( nekem ez van,bár nekem világos barna,de tökéletesen illik a hajam színéhez,nagyon szép hosszú,és még az sem tudta róla megmondani hogy nem európai akinek nagyon drága európai haja van)
Nekem ez előtt volt európai hajam 50cm-s nagyon drágán vettem,+ még a felvarrás,nagyon sokba volt,és kb 3-4hónap múlva nagyon csúnya lett!!!! Nekem nem érte meg,és már most bánom hogy akkor megvettem az európait!!!
ÉN BÜSZKÉN AJÁNLOM NEKED A FUTURA HAJAT!!! IGAZ HOGY MŰHAJ,DE MANAPSÁG MÁR OLYAN JÓL MEGTUDJÁK CSINÁLNI HOGY ÉSZRE SEM VESZED!!! VAN SOK FÉLE SZÍNBEN !!!
SZÓVAL NÉZD MEG: www.afroline.hu
küldenek hozzá használati utasítást is!!!:)))
Majd írd meg hogy milett!!!
remélem tudtam segíteni!!! 15L
köszönöm szépen a válaszod..:)
megfontolom ;) nekem mindenképpen kell póthaj...a mellemig ért, de le kellett vágatnom annyira törött..most a vállam alá ér kicsivel :( szoval muszáj :) kkösziii :)
szia !!
nem tér el,fogásra van olyan mint az eredeti európai hajam..szerintem megéri .. már ha mindenképp póthajat szeretnél és olcsón...egy próbát megér,fontold meg!!!
én a hajkereskedes.com oldalon találtam a legolcsóbb szőke hajat (indiai). már fél éve hordom, és semmi baj nincs vele.
egyébként fontos megjegyeznem, hogy a póthaj sokkal több törődést és ápolást igényel, mint a sajátom. Minden este befonom, hogy éjszaka ne gubancolódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!