Hogy kell hajra használni a ricinusolajat?
Szia!
Én már február óta használom a ricinusolajos pakolást. Leírom, hogy én hogy csinálom :)
kb 20ml ricinusolajat kiöntök egy kis lábosba, majd öntök hozzá egy nagyon-nagyon pici étolajat is. Felteszem a tűzhelyre és addig melegítem, míg langyos nem lesz. (Elvileg hő hatására kevésbé lesz annyira sűrű, az étolaj is ebben segít). Bemegyek a fürdőbe, majd stilfésű segítségével eloszlatom a hajamon a langyos olajat, majd mikor rákentem az összeset belemasszírzom a fejembe. Hajszárítóval felmelegítem a fejbőröm, majd bebugyolálom zuhanysapival és rá a töröklöző. 3-4 órán keresztül rajta hagyom, majd leveszem a törcsit és a sapit. Újra hajszárítóval felmelegítem, majd egy utolsó masszír és lemosom. 2x samponozom, mert elsővel nem fog lejönni. Heti 2x csinálom ezt meg és jelentősen erősebb, dúsabb lett a hajam és jobban is nő :)
Sok sikert hozzá!
18/L
14:16os, jobb, hogy ha olajjal kevered el a ricinust, mivel az olajnak és a víznek eltérő a sűrűsége, így összekeverni nem tudod.. mert az olaj mindig a víz tetején fog "lebegni", ebből adódóan szerintem jobb, hogy ha száraz hajra kened (hatásosabb,mert jobban betud szívódni a hajba).
Én mikróban melegítettem 30 másodpercig:) és langyos lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!