Mivel csinálnátok meg?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy weboldalra, hová a bútoraimat raknám fel. Nem webshop, sokkal inkább egy brossúrához hasonlítana. Fontos, hogy gyorsan tudjak terméket feltölteni. Esetleg webshop motorkkal?2016. szept. 13. 20:16
1/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem a legszebb megoldás, de én neked a google blogját, a bloggert ajánlom. A blog funkcióját egyáltalíán nem kell használnod, elég ha csinálsz egy vagy több oldalt amiken megjelennek a fotók környékükön a megírt szöveggel. De akár blogszerűen is használhatod, minden bátornak egy poszt, labelekkel akár kategórizálni. Blogger nagy előnye lenne, hogy nagyon egyszerű, de mégis szép oldalakat csinál.
2/11 A kérdező kommentje:
Van egy netes tárhelyem, domainom stb. oda csinálnám.
2016. szept. 13. 20:34
3/11 anonim válasza:
Sima statikus HTML, egymás mögé bedobálva a képek.
Kb 10 perc feltöltéssel együtt.
4/11 anonim válasza:
Hogy mi értelme azt mondjuk nem tudom, mikor ilyesmire vannak sokkal értelmesebb eszközök is.
5/11 anonim válasza:
Én Wordpresst használnék, a megfelelő sablont kb 1-1,5 óra lenne megcsinálni, ha valami normális körítést is szeretnél neki.
6/11 anonim válasza:
#5 és aki még WP -t használ.
Milyen "normál" sebességű tárhely van idehaza, normális áron ahol WP -t lehet futtatni?
Néztem pár népszerűt de egy egyszerű WP oldal 2~3Mp PHP válasz idővel igen lomha.
ilyen volt pl. tarhely.eu
7/11 anonim válasza:
Hát most kicsit hátbaszúrom magam, de a Joomla még a seggedet is kinyalja, ha a tárhelyszolg. enged ilyesmit futtatni.
8/11 A kérdező kommentje:
Hogy erted a joomlat?
2016. szept. 14. 09:20
9/11 anonim válasza:
Egy ilyen volumenű oldalhoz, mint amit a kérdező szeretne nem a szuper gyorsaság az alap, hanem a látvány és a funkcionalitás, hiszen ezt nem keresik fel nap, mint nap ugyanazok a látogatók, így erre viszont mégis kiválóan alkalmas a WP, főleg ha megvan hozzá a megfelelő programozói és designeri háttérismeret.
10/11 anonim válasza:
WordPress tanfolyam lol
Kb az összes ilyen egy fos, volt olyan, aminek a weboldalára egy themeforest sablon volt felrakva, miközben nagyban hirdették hogy milyen egyedi weboldalakat tudsz majd csinálni ha elvégzed a tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!