Tudtok olyan java kódót, amin lehet beszélni (olyasmi mint a Skype), egyszerre kettő ember? Blogra kell.
HOL??? AMÚGY KÖSZÖNÖM, HOGY ENNYIT ÍRSZ!!!
8 ÉVES v'ok
én nem foglak le hurrogni mint a többiek, mutassuk meg nekik milyen jót is tudunk mi ketten csinálni
először is a kinézettel kezdjünk valamit
ha tetszik valami töltsd le és a meglévő sablonodnak a kódja helyére eszedbe és kész de egyre kérlek ha weblap kell valakinek szólj nekem olcsó vagyok
Rakd be iframe -be: [link] :-D
Amúgy maximum chat box -ot tudsz berakni iFrame, vagy Flash alapon.
Ha komolyat szeretnél, ahhoz biza komolyan kell érteni a programozáshoz, meg szerver oldali cucc is kell.
De ha nem tévedek, te olyat keresel amin hang alapon lehet beszélni, a korábbi TS szerveres kérdéseid alapján, az pedig, már komolyabb technika...
Talán ezzel még elboldogulsz: [link]
Az „Rólam (About me)” alapján nem tudtam eldönteni, hogy te most angol vagy magyar vagy. Az angolban is és a magyarban is van hiba. Te most az angolt fordítottad vissza magyarra?!
Mondjuk a [link] -t próbáltad? (nem tudom, hogy a blog.hu-n megvalósítható-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!