Milyen tapasztalataitok vannak a Hostinger.hu-ról?
Figyelt kérdés
Érdemes náluk előfizetni tárhelyre? A rendszerük az elég intelligensnek tűnik.2015. szept. 20. 10:55
1/19 anonim válasza:
Kommentár nélkül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
2/19 anonim válasza:
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ugye, nem javult meg a szolgáltatásuk minősége időközben?
2015. szept. 20. 16:15
4/19 anonim válasza:
de igen szerintem nagyon jó csak használni kell tudni azok, írnak rosszat akik nem ismernek miden beállítást.
5/19 anonim válasza:
Ha valóban így van (ahogy az előttem szóló írja): milyen megoldást tudnál az adott problémára?
6/19 anonim válasza:
milyen problémára írjál konkrétumot
7/19 anonim válasza:
Már írtak konkrétumot, például az első hsz-ben...
8/19 anonim válasza:
pl CMS telepítés 1 perc csak a php konfigot kell beállítani és csak utána feltenni cms-t
9/19 anonim válasza:
ezt én wp vell oldanám megmert ott a formokat úgy állítom be a hogy karom és azokat nem tiltják csak az egyéni dolgokat
10/19 anonim válasza:
az ingyenes részt használom, de nagyon jó. Hatalmas cms, kiegészítő választék, pár perces telwpítéssel. Hamar megoldják a gondot ha akad. Ajánlani tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!