Mi a véleményetek erről a honlapról?
Az, hogy G-Portálos...
Összekattintgatott oldal féleség.
Nézzük csak, mivel a motort nem te írtad, ezért marad a design és a tartalom.
Borítókép: szörnyű, szövegformázás: szörnyű, színek: szivárványt hányok,d e szebbet ennél.
Üdvözöllek először is egy honlapon! Az egy szót azért használom, mert tény és való, hogy a mi oldalunk is csak egy a sok közül!
-
Eddig bírtam, most megyek a pszichiátriai központra. Egyszerűen szörnyen gyerek vagy még, két év múlva próbáld meg újra.
Hát köszönöm a véleményeket, bár ennél reméltem, hogy kicsit pozitívabbak lesznek! Szerencsére az évek alatt megtanultam kezelni a kritikát! :D Mellesleg 18 éves egyetemista vagyok... De mentségemre szóljon nem informatikai szakra járok. :) A szöveggel meg nem tudom, hogy mi a baj... sima, fehér. o.O
Ja a dizájn pedig szintén g-portálos, bár én is szívesen alakítanék rajta. Sajna a CSS-hez pedig nem sokat konyítok. XD A fejléc és a tartalom az egyetlen saját szerzemény. Hát én is úgy tapasztalom, hogy ez a weblapszerkesztő nem a csúcskategória, de ez van... Eddig a lapunk.-hu szerkesztettem, ami klasszisokkal jobb volt, de onnan kitiltottak, úgyhogy maradt ez. A blogspot.hu-val pedig megpróbálkozom.
Utolsó előttinek: Légyszi linkeld már be honlapod, mert az biztos jobb ha ennyire bunkón tudod mások munkáját kritizálni!
Nézzük csak, 159 fájl van a notepad++-ban megnyitva, melyik linkeljem? Nézd, a probléma, hogy nem te írtad az oldalt, innentől szakmailag nincs mit hozzászólni, hisz beláthatóan semmi köze innentől az informatikához, csak annyi, hogy egy idióta kattintgat, majd behazudja magát egyetemistának.
Ezzel csak két baj van.
a)Ha az vagy, akkor sem lehetsz: ez a fogalmazás egy ~10 éves gyerekére hasonlít a legjobban, tehát vagy valakinek valakijeként kerültél be, vagy nem. Paradoxon.
b)Szarul hazudsz.
És tényleg szebbet hányok. Ráadásul mindjárt kettőt is próbálkoztál, egyik sem jött össze.
[link] - ez például egy 1.5 órás munkám, elvileg működik is, de ha hibát vennél észre, kérlek, figyelmeztess. És ebben nem a design érdekes, hisz csak egy recept a 2014-es stílus, apró belenyúlás a döntés, csak css-trükk, nem is feltétlen jobb, mintha egyenes lenne, csak szeretem térbe tenni a dolgokat - hanem a motor mögötte, hisz ez vitte el a kb. háromnegyed órát.
Még a képet is én lőttem, de még nem lesz jó, mert a 25-ös opacitys fehérrel bénán mutat. A felbontását ugyan leszedtem betöltési idő miatt, de majd újra felveszem, mert így is gyors.
Azért ha egy kicsit is hasonlítana rá az oldalad, meg sem szólaltam volna.
A szövegről már írtam véleményt - nem változott. Próbálj meg fogalmazni.
A borítókép tényleg szörnyű. Én jobbat vágok össze lopott képekből, méghozzá painttel.
Szóval - a tartalom az elején már kiakaszt, nem is olvasok tovább. A képből látszik az amatőrség. A gportálos keretrendszer még jól bekavar és elrontja még jobban, tehát: ha megtanulnál programozni, akkor talán vinnéd ezzel valamire.
//MI A SZARNAK ÓRA? HAHÓ?! Kinek nincs valahol egy képernyőjén?
Hát most az udvariasság szabályai szerint meg kéne köszönnöm a választ, de abban nem sok őszinteség lenne. A 10 évesekhez való lealacsonyítás enyhén fogalmazva nem esett túl jól... Mellesleg én tényleg 18 éves vagyok, akár hiszed akár nem. Egyébként beletaláltál, mert a valóságban rosszul hazudok, ez tény és való, bár kivételesen ez nem az volt. Harmadrészt, pedig nem találok egy normális képszerkesztőt. A Photoscape-et használom több kevesebb sikerrel. Látom számodra is feltűnt informatikai analfabétaságom. :D Ez nem az előnyöm. A fogalmazás többségét pedig COMMISSON, a húgom intézi többnyire. Néha nagy ritkán én is írok, de az mondom, csodaszámba megy. :)(Ja az Alyra felhasználó is a húgomé, és csak ide szoktam feljönni, mert nekem nincs GYK-m.)
A Gportál pedig tényleg vacak... A lapunk.hu ezerszer jobb (volt.) A borítóképet valószínűleg lecserélem. Ha napi 10 egész percet az oldalra fordítok, akkor sokat mondok. XD Remélem azért nem hánytál bár nem tudom mitől hányhatnál, (talán az oldal bemutató képei miatt)(?) Biztos...
Bár többnyire kritikus voltál, lekezelő, és mellesleg meghazudtoltál, azért köszönöm a véleményt!
Nos, akkor még egy-két dolog:
1.)"A 10 évesekhez való lealacsonyítás enyhén fogalmazva nem esett túl jól..." - fogalmazásban. Nem globálisan.
2.)"nem találok egy normális képszerkesztőt" - Gimp.
Empty heads.
Empty heads everywhere.
3.)Ne bízd a húgodra, vagy írd le.
4.)Hola Unblocker és nincs több kitiltás. Amúgy pedig Wordpresst használj.
5.)Nyilván ironikusan hánytam, de hidd el: ez így, ahogy van, színséma- és képcserére szorul.
6.)"Bár többnyire kritikus voltál,"-bocs, azt hittem, ez nem a kommunizmus, és a vélemény lehet negatív is. Bár már itt sokszor leírtam, ha azt akarod hallani, hogy tökéletes, öleld át magad és üvölts egyet: egy skizofrén állat vagyok!
7.)"lekezelő,"-nem értesz semmihez, ami webszerkesztéshez kapcsolódik, és láthatólag nem is vagy rá kíváncsi - a te döntésed, az én reakcióm.
8.)"és mellesleg meghazudtoltál" - ez előfordul, ha ellentmondást érzékelek. Hinni még most sem hiszek 50% fölött neked. Az internet fenntartásokkal kezelendő, és ebben én elég profi vagyok - ha tévedek, az olyanok eredménye, minthogy egy 18 éves borítószöveget ír egy tíz éves szájából hangzóan, és a szakjáról csak annyit mond, hogy nem informatika. Ez azért - fura.
7."azért köszönöm a véleményt!"-én is, a megértést.
Rendben igazad van, azért valahol megértem az álláspontodat! Ja és javítanék az előző kijelentésemen, mely úgy hangzott, hogy nem találok normális képszerkesztőt. Azt mondanám inkább, hogy ha a program jó is, én azzal is képes vagyok kritikán alulit alakítani. Az pedig, hogy húgom írja a cikkeket ki is van írva (szerintem)Mivel ki írja alá a nevét.
Egyébként lecseréltem a fejlécet, kitettem egy hátteret, és levettem a "túl" színes képeket. Remélem ezáltal te is bizonyságot nyertél afelől, hogy számít a véleményed! Mellesleg nem zavar a kritika, ne haragudj, csak tegnap elég rossz hangulatban voltam, és nem voltam még erre is hangolva. Ezer bocsánat. Egyébként javaslatodra letöltöttem a Gimp 2-t. :)
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!