Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?
Sok mindentől függ hogy mennyire jó (és persze hogy mennyibe kerül) az a weblap, azért a x-y autószerelő műhely statikus honlapjáról van szó vagy egy komplett webshop rendszerről.
Másrészt ne haragudj persze lehet hogy egy zseni vagy, de szerintem nem tanulsz meg egy délután alatt honlapot készíteni. (az alapokat leszámítva)
Azért el tudom képzelni az általad készített weblap dokumentációjátxD
"Másold az index.html-t abba a micsodába, ahonnan fut a szerver. Vágod?"xD
Aaaa nem olyan veszes az mint mondjatok. Na jo programozni en sem tudok, de ami kesik nem mulik.
Egyelore elszoszmotolok a webfejlesztessel. A box modelt mar ertem, IE6-ot eleve kihagyom a sok bug miatt, CSS sem veszes, plane ha egy reset.css-el inditasz. Most epp a sprite-okkal kiserletezek, hogy a letoltes gyorsabb legyen es onhover-nal ne akadjon a hatter valtasa.
Szoval 100-150, szerintetek okes?
Ne haragudj de lehet hogy nem vészes... persze.. ép csak a baj az, hogy úgy akarsz pénzt kérni a munkáért hogy még te sem vagy biztos abban amit csinálsz.
A megrendeléssel az a baj hogy nem az van amit te szeretnél hanem amit kérnek (igen még akkor is ha baromság, ha te vagy a megrendelő nem ért hozzá stb stb) megpróbálhatod lebeszélni őket de de ez nem mindig megy.
És mint fent elhangzott persze lehet 100-150 ezer a honlap de a kérdés hogy ezért mit kérnek cserébe. (amit mi nem tudunk) az autó ára is attól függ hogy mennyi extrát kérsz bele.
IE6 ról pld annyit hogy én találkoztam olyan emberrel aki kijelentette hogy az ie6 a best és ennyi, nem érdekli az hogy hogy, de meg kell oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!