Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit lehet elkerni egy jo...

Mennyit lehet elkerni egy jo weblapert?

Figyelt kérdés
Tegnap delutan egyik haverom megtanitott weblapot kesziteni, es photoshopban is van mar jo par ora tapasztalatom. Sajat vallalkozast akarok inditani, ezert kerdem. Koszonom a segitseget.

2013. jan. 4. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
91%
Felejtsd el jó? Nincs szükség a 28 milliomodik, 1 nap alatt tanult vérpistike honlapkészítõre.
2013. jan. 4. 10:08
 2/102 A kérdező kommentje:
Ma ketten jeleztek, hogy kellene nekik valami, 100-150.000-t tudnak ra szanni. Annyiert elvallajam?
2013. jan. 4. 10:10
 3/102 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ hogy mennyire jó (és persze hogy mennyibe kerül) az a weblap, azért a x-y autószerelő műhely statikus honlapjáról van szó vagy egy komplett webshop rendszerről.

Másrészt ne haragudj persze lehet hogy egy zseni vagy, de szerintem nem tanulsz meg egy délután alatt honlapot készíteni. (az alapokat leszámítva)

2013. jan. 4. 10:13
 4/102 anonim ***** válasza:
77%
Körberöhögnek, te nagyon hülye, ha meglátják a munkádat! :D
2013. jan. 4. 10:13
 5/102 anonim ***** válasza:
100%
Azért előleget semmiképpen ne kérj el! Csúnya tud lenni, ha kamatostul visszakérik.
2013. jan. 4. 10:16
 6/102 anonim ***** válasza:
77%
ez sok mindentol fugg... egy.mlapos. 5mp-s szarért 500ft ot se.adnek... de ha saját motor fut alatta akkor tobbet is... de szthisuem nem tevedek nagyot. hohyha te mlap.kategoriasqr vsinalsz :-D ez mem igy megy. h egyik naprol a masikra megtanulod
2013. jan. 4. 10:20
 7/102 anonim ***** válasza:
84%

Azért el tudom képzelni az általad készített weblap dokumentációjátxD

"Másold az index.html-t abba a micsodába, ahonnan fut a szerver. Vágod?"xD

2013. jan. 4. 10:20
 8/102 A kérdező kommentje:

Aaaa nem olyan veszes az mint mondjatok. Na jo programozni en sem tudok, de ami kesik nem mulik.

Egyelore elszoszmotolok a webfejlesztessel. A box modelt mar ertem, IE6-ot eleve kihagyom a sok bug miatt, CSS sem veszes, plane ha egy reset.css-el inditasz. Most epp a sprite-okkal kiserletezek, hogy a letoltes gyorsabb legyen es onhover-nal ne akadjon a hatter valtasa.

Szoval 100-150, szerintetek okes?

2013. jan. 4. 10:23
 9/102 anonim ***** válasza:
56%
Takarodj már, trollgec*!
2013. jan. 4. 10:27
 10/102 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Ne haragudj de lehet hogy nem vészes... persze.. ép csak a baj az, hogy úgy akarsz pénzt kérni a munkáért hogy még te sem vagy biztos abban amit csinálsz.

A megrendeléssel az a baj hogy nem az van amit te szeretnél hanem amit kérnek (igen még akkor is ha baromság, ha te vagy a megrendelő nem ért hozzá stb stb) megpróbálhatod lebeszélni őket de de ez nem mindig megy.

És mint fent elhangzott persze lehet 100-150 ezer a honlap de a kérdés hogy ezért mit kérnek cserébe. (amit mi nem tudunk) az autó ára is attól függ hogy mennyi extrát kérsz bele.

IE6 ról pld annyit hogy én találkoztam olyan emberrel aki kijelentette hogy az ie6 a best és ennyi, nem érdekli az hogy hogy, de meg kell oldani.

2013. jan. 4. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!