Hogyan kell weblapot készíteni?
Magamtól akarok
(nem olyat mint pl. ez : [link]
mármint , hogy ezen csinálhatok egyet , de ott lesz a reklámja meg ilyenek ...)
Háttérzenét szeretnék, réklámokat az szélére (mint itt) ...
Ebben szeretném a segítségeket kérni .
Légy szíves egítsetek .
Üdv!
Szerintem mindenképpen valami CMS-t próbálj meg, ajánlom az e107-et (www.e107hungary.org) mivel jól szerkeszthető, és egyszerű a kezelése, olyannyira, hogy szerintem neked sem okozhat gondot.
Mivel, hogy nem olyan oldalt szeretnél mint az általad említett, és feltételezem kiadni sem szeretnél érte, tehát próbálkozz meg egyszer valami ingyenes tárhelyjel, pl: atw.hu -ahol címed.atw.hu -lesz a domain címed.
Avagy van lehetőség www.címed.co.cc -s egy évig ingyenes domaint regisztrálni a [link] -címen, majd ezt hozzápasszítani egy tárhelyhez: pl.: byethost.org (azért írom ezt is külön, mert nem emlékszem atw-n van-e lehetőség más domaint aktiválni).
Avagy / valamint fel tudok ajánlani neked egy olyan lehetőséget, hogy én éppen adminisztrátort keresek az oldalamhoz. Ha gondolod, és van időd, kedved "kitanulhatod" nálam az alap dolgokat, aztán majd eldöntöd, hogy mennyire tetszik, mennyire nem...
Remélem elég érthetően írtam le a dolgokat, de ennél jobban itt nem akartam szájbarágósra venni a dolgot.
Tehát, ha (további) segítség kell, avagy érdekel az adminisztrátori dolog, akkor írj!
Üdv!
Igen érdekel az adminisztár ...
írjak levelet ?
jah és köszönöm az eddigi válaszokat .
Ha megtanulod a Dreamweaver használatát, ami HTML és CSS kódokat tartalmaz, létre tudsz hozni egy weboldalt.
A Xara Web Designer programmal pedig kód nélkül készítheted el, mert ezt a progi csinálja helyettünk, te pedig a grafikát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!