Miért kapcsolták le moovie.hu-t?
Figyelt kérdés
Online nézheto filmek linkjeit tartalmazo honlap.
Úgy tudtam a linkelést nem büntetik. Rosszul tudtam? Csak azzal az emeltdijas sms-sel volt probléma?
Inkabb ne fejezzem be a hasonlo oldalamat? Ha .com-os lett volna, kulfoldi szerorol, akkor is megtörtént volna ez?
2011. ápr. 16. 21:36
2/12 anonim válasza:
jah. lassan ott élünk hogy a google is tilos,forumok is tilosak,net is tilos, élni is tilos . xD kb.
3/12 anonim válasza:
Linkelni nem tilos, de lefogadom, hogy azok után sms-ek után se nagyon igyekeztek adót fizetni...
4/12 anonim válasza:
.com -osat csinálj és legyen ingyenes, regizni kelljen és a tagok töltenek fel linkket amikhez címszavakat írnak és ezek alapján te ott megtalálod, v vmi iesmi
6/12 anonim válasza:
külföldi szeró és névtelen regisztrálás, üzemelés.
Úgy nem tudják letíltatni
Élő példa erre, sok mai torrent oldal, ami inkább magyarokat szolgálja, meg az ilyen észvesztő csemer oldalak
7/12 A kérdező kommentje:
Ha reklamokat pakolok az oldalra, akkor oda mar a pontos adataimat kell megadni. el tudjak kérni az adataimat a reklam szolgaltatotol? ezt hogyan szoktak kijatszani?
2011. ápr. 22. 04:17
8/12 anonim válasza:
El tudják kérni. Tehát ha te hasznot akarsz az adott oldalból, akkor máris változik a helyzet, arra már ugranak a hatóságok, és azt mondom jogosan. A saját szellemi termékedért jogosan várhatsz el hasznot, de linkekért ami neked semmibe nincs azért enyhén szólva pofátlanság.
9/12 A kérdező kommentje:
osszehozni egy olyan latogatottsagu oldalt, mint moovie.hu, amiért mar a hatosag ramkattanna, nem hiszem, h csak linkek kiiratasa lenne. te csak moziban és az hbo-n nézel filmet? nem értek veled egyet és sztem ki lehet jatszani a hirdetéssel ellatott "warez" oldalak buntetését. nem igazan lehetsz képben e téren.
2011. ápr. 22. 20:12
10/12 anonim válasza:
:)
artisjus
remélem tudtam segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!