Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért kapcsolták le moovie.hu-t?

Miért kapcsolták le moovie.hu-t?

Figyelt kérdés

Online nézheto filmek linkjeit tartalmazo honlap.

Úgy tudtam a linkelést nem büntetik. Rosszul tudtam? Csak azzal az emeltdijas sms-sel volt probléma?

Inkabb ne fejezzem be a hasonlo oldalamat? Ha .com-os lett volna, kulfoldi szerorol, akkor is megtörtént volna ez?

2011. ápr. 16. 21:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lassan azt is büntetni fogják
2011. ápr. 16. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
jah. lassan ott élünk hogy a google is tilos,forumok is tilosak,net is tilos, élni is tilos . xD kb.
2011. ápr. 16. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Linkelni nem tilos, de lefogadom, hogy azok után sms-ek után se nagyon igyekeztek adót fizetni...
2011. ápr. 16. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
.com -osat csinálj és legyen ingyenes, regizni kelljen és a tagok töltenek fel linkket amikhez címszavakat írnak és ezek alapján te ott megtalálod, v vmi iesmi
2011. ápr. 16. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
ezt is büntetik
2011. ápr. 18. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:

külföldi szeró és névtelen regisztrálás, üzemelés.

Úgy nem tudják letíltatni

Élő példa erre, sok mai torrent oldal, ami inkább magyarokat szolgálja, meg az ilyen észvesztő csemer oldalak

2011. ápr. 18. 21:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha reklamokat pakolok az oldalra, akkor oda mar a pontos adataimat kell megadni. el tudjak kérni az adataimat a reklam szolgaltatotol? ezt hogyan szoktak kijatszani?
2011. ápr. 22. 04:17
 8/12 anonim ***** válasza:
El tudják kérni. Tehát ha te hasznot akarsz az adott oldalból, akkor máris változik a helyzet, arra már ugranak a hatóságok, és azt mondom jogosan. A saját szellemi termékedért jogosan várhatsz el hasznot, de linkekért ami neked semmibe nincs azért enyhén szólva pofátlanság.
2011. ápr. 22. 12:07
 9/12 A kérdező kommentje:
osszehozni egy olyan latogatottsagu oldalt, mint moovie.hu, amiért mar a hatosag ramkattanna, nem hiszem, h csak linkek kiiratasa lenne. te csak moziban és az hbo-n nézel filmet? nem értek veled egyet és sztem ki lehet jatszani a hirdetéssel ellatott "warez" oldalak buntetését. nem igazan lehetsz képben e téren.
2011. ápr. 22. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:

:)

artisjus

remélem tudtam segiteni :)

2011. ápr. 22. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!