Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Még kezdo vagyok de ezek...

Még kezdo vagyok de ezek micsodak?

Figyelt kérdés

Írd le az Asd metódus fejlécét, amely kívülről elérhető, byte eredményű, és 3 egész szám típusú paramétere van:

- egy myval érték szerint átadott

- egy myresult kimeneti (vagy eredmény) szerint átadott

- egy myasd hivatkozás szerint átadot

2017. jan. 29. 13:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Feladatok.
2017. jan. 29. 13:45
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

public byte Asd(int myval, out int myresult, ref int myasd)

Sok sikert a Schönherz-es teszthez. Bár ilyen tudással kétlem, hogy labdába rúgnál.

2017. jan. 29. 14:14
 3/18 anonim ***** válasza:
2017. jan. 30. 02:17
 4/18 anonim ***** válasza:
#2 Egyébként a harmadik paraméter ref int helyett lehetne akár Int32 is, nem? Elvégre az Int32 már egy osztály példányosítása, ami automatikusan referencia szerinti átadást jelent.
2017. jan. 30. 11:25
 5/18 anonim ***** válasza:

"#2 Egyébként a harmadik paraméter ref int helyett lehetne akár Int32 is, nem? Elvégre az Int32 már egy osztály példányosítása, ami automatikusan referencia szerinti átadást jelent."

Nem.

Az Int32 egy struct, amire az int kulcsszó csak egy szinoníma, teljesen ugyanaz a kettő.

Ráadásul, hogy valami referencia típus még ugyanúgy érték szerint adódik át a referencia maga.

2017. jan. 30. 13:45
 6/18 A kérdező kommentje:
igen én kérdezgetem ezeket mert én tanulom suliba a programozást 4éve de ezekrol meg soha nem halottam pedig haladunk rendesen állitolag mert emeltszintut kötelező tenni belölle szoval nem értem
2017. jan. 30. 15:49
 7/18 A kérdező kommentje:
és igen sajnos segitségre van szukségem ha mar a suliba ugylatom kihagynak egy csomo mindent
2017. jan. 30. 15:50
 8/18 anonim ***** válasza:
4 év után ez iszonyú tragikus.
2017. jan. 30. 15:57
 9/18 anonim ***** válasza:
#5 Miért, lehet referenciát másképp is átadni? Számomra érdekesen hangzana, hogy egy referenciát referencia szerint adunk át, a referenciára referálunk? :D
2017. jan. 30. 16:25
 10/18 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Nem csodálkozni kell, hanem utána olvasni.

2017. jan. 30. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!