Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egy cégnek kellene appot...

Egy cégnek kellene appot készítenem, szükségem lenne a waze-nek, uber-nek, és még pár appnek bizonyos forráskódjaira, hol keressem?

Figyelt kérdés
Java nyelvet és android programozást most kezdem tanulgatni, ezekhez nagyon kezdőknek valamilyen magyar nyelvű segítséget ha linkelnétek, azt megköszönném. A designterv kész, már csak össze kéne szedni néhány kódot, ezeket hol keressem. Az appokból csak bizonyos funkciók kellenének, az ubernek pl csak a regissztrációhoz használt kódjai, gondolom ebay, amazon hasonlókat használ, ezeket pl. hol találom meg.
2016. febr. 11. 18:49
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
79%
ez nem egy komoly munka hanem valami otthoni gyakorlás igaz?
2016. febr. 11. 19:03
 2/56 A kérdező kommentje:
startupnak készül
2016. febr. 11. 19:04
 3/56 anonim ***** válasza:
91%
Lehetőleg még ma mondd vissza a dolgot.
2016. febr. 11. 19:28
 4/56 A kérdező kommentje:
2# valaszado közlöm korlátolt szemelyeddel, boven van ra 2 honapom, segitseget kertem nem hitetlenkedest. Eleg gyorsan tanulok szoval az idővel nincs gond. Minimális programozási ismereteim vannak illetve oktato videokbol tanulok. Aki nem tud segiteni azt kérem birja ki hogy nem velem osztja meg a véleményét mert az nem erdekel. Ami érdekel azt fent mind leirtam. Azert álltam neki megtanulni mert nincs felmilkom megbízni valakit vele. Segítségem viszont van. Jövőhéten jon rokonom o c++ es javat tanult. De o sem tudja hol keressem ezeket a kódokat. "A programozásban 90%ot másolunk és csak 10 % át írjuk mi."
2016. febr. 11. 20:51
 5/56 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit nagy a pofád takonyarcú.

Mire van két hónapod?

Hogy gányolj valami okádékot, amit jobb esetben nem használható semmire, rosszabb esetben átvesznek, mint "program"?

Egy orvosi műtétet nem akarsz elvállalni jövőhéten?

Mondd vissza minél hamarabb a dolgot, hogy alkalmatlan vagy rá és keressetek inkább egy szakembert.

2016. febr. 11. 21:06
 6/56 anonim ***** válasza:
84%
SEHOL nem fogod ezeket megtalálni és valóban, mondd vissza, ugyanis ESÉLYTELEN, hogy ez sikerüljön.
2016. febr. 11. 21:26
 7/56 anonim ***** válasza:
74%
Nem fogunk olyanban segíteni amiért TE kapsz pénzt. Menj fel prog.hu -ra és az állás rovathoz nyisd a témát, árajánlattal együtt.
2016. febr. 11. 21:58
 8/56 anonim ***** válasza:
68%
Ha meghunyászkodsz és szépen bocsánatot kérsz, akkor elvállalom a dolgot neked akciós áron, havi 400 ezerért.
2016. febr. 11. 22:09
 9/56 A kérdező kommentje:
tipikus proli tulajdonság a pesszimizmus. nem kapok érte pénzt irígyek. elvállaltam, hogy ne dobjunk ki rá pénzt előre, a hello world már megy, a kampány indításáig még minimum két hónap, ti csak ne aggódjatok. előttem lévőnek: láttál te már annyi pénzt egyszerre? 😂
2016. febr. 11. 23:25
 10/56 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem pesszimizmus, pusztán realitás.

Csak az idejüket vesztegeted, mert ez nem lesz kész.

Több év gyakorlattal talán még lenne esélyed, így garantáltan nincs.

Programozni nem fogsz megtanulni ennyi idő alatt.

2016. febr. 12. 00:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!