"Valaki írhatna már egy Minecraft Launcher Makert. "?
Már lassan mindenkinek elege kezd lenni a Minecraft Launcher-es kérdésekből. Írtam egy programot tegnap 'erős felindulásból', Így néz ki: [link] , ha kéri valaki elérhetővé teszem. Beállítható a futtatandó program neve, paramétere, a háttérkép ezért nem csak a Minecrafthoz használható. Bármely Windows-on elfut mivel Delphi-ben készült ami natív kódot készít, nem igényel Framework-öt sem virtuális motort. A futtatandó file és a háttérkép csak kiválasztható - bepötyögni nem lehet - a hibák elkerülése érdekében - de ha kézzel belerondítasz az ini file-be akkor szól, ha valóban nem létezik. Ha kéritek esetleg módosíthatok rajta. Minden 'kattinthatónál' van súgó, egy 'hülyegyerek' is elboldogul vele.
Remélem ezzel lassan lezárul ez a 'launcheres' dolog.
Jó, de a GUI egy probléma (ezt megoldottad:)), a másik problémájuk a gyerekeknek az, hogy az indító parancsról és paramétereiről fingjuk nincs. :D
Tehát szerintem kéne bele égetni sémákat, MC verziókhoz, persze a custom lehetősége mellett.
Off:
Mivel nincs kisebbrendűségi érzésem, három gyermekem - mind rám hasonlít :) - és már négy unokám van nem hiszem, hogy én tettem volna. Sajnos a képletben a női tényező nagyobb intervallumban mozog mint ami matematikailag meghatározható lehetne.
OFF
Ilyen haszontalanságok helyett inkább egy linuxos povray-szerkesztőt írhatnál. Tudok egy embert, aki nagyon örülne neki...
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!