Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » AlphaBlend Win7 és Win8 alatt?

SimkoL kérdése:

AlphaBlend Win7 és Win8 alatt?

Figyelt kérdés
Írogatok egy képernyővédőt Delphi-ben és most ugrott be, mintha az AlphaBlend nem működne alattuk - vagy csak a 64 bitesnél ? - Két 'rétegűre' csinálom és most itt megálltam, mivel letesztelni nem tudom. Megköszönném ha letesztelnétek: [link]

#AlphaBlend
2014. máj. 31. 19:39
 1/4 A kérdező kommentje:

Így kellene kinézni: [link]

persze lehet állítani a programból, ez az alap.

2014. máj. 31. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudtok vagy nem akartok segíteni ? :) Az AlphaBlend az átlátszóságért 'felel' - mint a CSS-nél az opacity. Csak annyit kérek, hogy a linkelt képernyővédőt próbáljátok már ki Win7 és Win8 alatt és a tapasztalatokat írjátok már meg. Elöre is köszönöm.
2014. jún. 1. 19:07
 3/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Nállam ilyen lett Win7 Ultimate 32-bites alatt : [link]

Üdv.

2015. aug. 21. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, ez már régebbi téma, azóta lecseréltem én is majdnem minden gépemen az XP-t Win 7-re. Abba is hagytam a fejlesztését, csak szórakozásból készült volna. Mondjuk esetleg a Win 10 alatt talán még kíváncsi lennék rá, hogy hogyan muzsikál ez a Delphi-s program :)

Gondolom rájöttél, hogy a Winamp-al 'kommunikál', érdekességként próbálkoztam vele. Sajnos azóta az összes olyan HDD-m elszállt amin megvolt :(

Off: érdekes módon csak a SATA HDD-nek lett kapufa a hibás táp miatt, az ezeréves 60 és 80 GB IDE most is hibátlanul ketyeg egy PCI RAID vezérlőről. Talán azokban még volt anyag ? :)

2015. aug. 21. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!