Visual studio 2010 hogyan lehet ezt?
Ezt kéne nekem megoldani ha tudtok segíteni akkor lécike írjátok mert nagyonn kéne.
Ha az xp.Text = 300 akkor az level.Text = Level.Text +1
ígyhát:
Ha az xp .text eléri az 3000 -at akkor az level.Text +1
Lécike segítsetek nekem !
Kocike :)
Az kéne hogy ha az xp.text eléri a 3000 -t akkor a level.text nem 1 marad hane fel megy -re Vagyis ha eléred a 3000 XP -t akkor level up és a szinted nem 1 hanem 2 lessz!
Érted?
Értem, és mi olyan nehéz ebben?
"if xp.Text = 300 then Level.Text = Level.Text + 1"
Programnyelvet természetesen nem írtál.
"if xp.Text = 300 then Level.Text = Level.Text + 1"
Pontosabban xp.Text>300 vagy 3000 vagy 30000 liter, láthatóan te sem vagy vele tisztában, a lényeg a kacsacsőr, hogy átlépésnél is működjön.
ha 3000-enként növekszik eggyel, akkor pl így:
...
{
...
xp.TextChanged += new EventHandler(xp_TextChanged);
...
}
...
void xp_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
try
{
level.Text = (int.Parse(xp.Text) / 3000 + 1).ToString();
}
catch
{
level.Text = "-1";
}
}
Koszike de még kéne még valami ha dunál segíteni:
Ha márt ez megvan és Level 2 vagyok akkor kéne egy kód ami utána kovetkezik ugyebár csak ezt teszem tovább és nem 3000 xp vel hanem 10000 -el? Hogy ha a level 2- hez kell 3000 xp és márt level 2 vagyok és ahoz hogy level 3 legyek kell még utána egy kód ! Ugyan ez csak tobb legyen az értéke?
Jesszusf#szom.
Mit csinálsz te most amúgy egyébként? Ez egy játék lesz? A többi részét hogy csináltad meg? Fogta valaki a kezedet közben?
LOL NEm :P
Deh a tobnire részét vagyis a játékot úgy csináldtam meg ahogy a youtuben -volt csak kicsikét máshogyan deh kéne még 5 dolog:
1. Pénz (dollár) ez megvan
2. Gold ez is megvan
3. xp ez is megvan
4. a pénz ne legyen - ban minimum a 0 ez is megvan
5. a level nah ez kéne nekem úgy hogy 100 level ig legyen segítenél nekem?
Csak úgy kéne hogy te megcsinálod és majd az xp -ket én át írom.
Ja, hogy bekopiztad youtuberól... Az nagy dolog.
És már le lett írva, hogyan kell, ennél többet NEM LEHET segíteni.
de én azt értem mit írtál nekem deh nekem nem mindíg 3000 novekszik hanem sajátosan majd kitalálom hogyan legyen a mindíg 3000 azért nem jó mert: 1 level -ról 2 level -re 3000
De 99 level -ról 100 -level -re is 3000 ez kicsikét kevés!
Ez kellene nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!