Játékoknál kifagy a monitor! Mi lehet a baj? Bővebben lennt!
Hello!
Akartam ma játszani xyz játékkal de amikor betöltött a játék a képernyő berezgett egy pillanatra és lefagyott az egész monitor és vele eggyütt a játék.(a szinek elmosodtak eltűntek dolgok a képről stb...) Néha a gép is lefagy ilyenkor.Sőt azt is megfigyeltem hogy néha a gép alaphelyzetbe amikor az asztal látható csak és nem csinálok semmit piros pöttyök jelennek meg a monitoron. (mintha pixelhibás lenne) Próbálkoztam mindennel multi/single (ha esetleg a net lenne tré), frissitettem drivert, a kábeleket megigazitottam de semmi. Eddig semmi probléma nem volt egyik pillanatról a másikra jelentkezett ez a hiba. Annyit tudok elérni hogy a játékok 600x400 felbontásban simán futnak de amint felteszem őket 1680-ba befagynak.Valakinek valami tippje van ? Eddig semmi probléma nem volt minden játék HD felbontásba ment. Nekem van egy olyan érzésem hogy miután kipróbáltam VGA tesztelőket szerintem nem a VGA a hibás. Szerintetek mi lehet? Volt már hasonló nektek?
Egy 9800 GT ultráról van szó. Saját programja van a gépem ami figyeli és minden OK rajta... A hőmérséklet is meg minden. Viszont közbe észrevettem hogy a proci 45-55 C között van. Tudom hogy ez nem olyan nagyon vészes de talán... Más tippem nincs... Most már túl vagyok a driver ujrarakáson is (most a kártyához kapott gyári driver van fenn).
Semmi sehol .... Ugyanaz ....
A monitor egyrészt nem fagy le, másrészt a monitortól nem fagy le a gép.
Driverhiba előfordulhat, vagy esetleg ha pont csak az xyz játékkal van baj, akkor az lehet ludas.
De még valószinűbb a VGA hibája, főleg hogy csak asztalnál is van gond. Milyen "tesztelőket" próbáltál? Melegedési gondnak tűnik. Az alkatrészek meg továbbra is úgy mennek tönkre, hogy "De tegnap még jó volt!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!