Szerettem volna egy doc fájlt átkonvertálni pdfbe, ezzel elő is fizettem rá?
Figyelt kérdés
A [link] oldalon 3 lépésből állt a művelet, 1. tallózd ki a pdf-t, 3. meg kellett adni az emailt. jó hülye voltam megadtam, aztán convertelés szóra kattintottam. megnéztem az emailem, és jött egy email, hogy: Thank you for your subscription to the PDF to Word announcement list. na most én nem szertnék meglepetéseket, tudja vki hogy ez micsoda? és hogyan lehet megszüntetni? KÉRLEK!!!!2010. jún. 10. 11:16
1/5 anonim válasza:
nem fizettél elő, csak a hírlevélre
de pdf-et tudsz wordbe konvertálni, fordítva nem csinálja...
amúgy, ha már nem tudsz angolul, legalább fordíttasd le a chrome-mal
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Van letölthető kiegészítő a wordhoz, mellyel ugyanezt megcsinálhatod: Microsoft Save as PDF or XPS, de csak akkor jó, ha az Office 2007-et használod.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk elég baromságokat tud ez is produkálni, de csak kivetted volna belőle tán.
5/5 anonim válasza:
Az OpenOffice mindenféle kiegészítő nélkül tud PDF-be kimenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!