Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell megnyitni a Power...

Hogy kell megnyitni a Power Pointot?

Figyelt kérdés
A suliba kell készíteni 1 előadást 2003as powerpointal!Csomó helyről letöltöttem már de nem tudom megnyitni!Letöltöttem már ikonba meg is jelenik de ha rákattintok akkor egyből azt hozza ki mit akarok vele megjeleníteni pedig én készíteni akarok vele!Ha valaki ért ehhez leírhatná hogyan használjam!
2010. máj. 24. 11:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
mert te csak a powerpoint megjelenítőt töltötted le. POWER POINT SLIDESL... valami ilyesmi. Azzal nem tudsz szerkeszteni csak megjeleníteni..ha szerkeszteni szeretnél meg kell hogy vedd a porgramot..
2010. máj. 24. 11:52
 2/19 anonim ***** válasza:
Az MS Office program csomag tartalmazza a Power Point-ot.Tehát azt kel leszedned és az egyéni telepítésnél kijelölni ha azt akarod,hogy csak az települjön.Használd az oldal keresőjét és találsz élő letöltési linket a hasonló kérdésre adott válaszok között.
2010. máj. 24. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Midigis utáltam a ofcee-t.
2010. máj. 24. 12:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Töltsd le az Open Office-t (ingyenes), csináld avval, mentésnél pedig válaszd ki a "Microsoft PowerPoint 97/2000/XP (ppt)" kiterjesztést a listából. Használata nagymértékben hasonlít, és nem hiszem, hogy rá fognak jönni, hogy nem MS PP-al csináltad. Ha mégis, akkor az indokod az, hogy nincs több 10000Ft-d, hogy megvedd, illegálisan pedig nem akarod letölteni.
2010. máj. 24. 12:14
 5/19 anonim ***** válasza:

Az MS 2003 még a 2007-tel se kompatibilis. Utolsó hozzászólónak tökéletesen igaza van, töltsd le az ingyenes OpenOffice.org 3.2-t innen: [link]

Fóruma is van: [link]

Megszokod,hogy a Word helyett Writer a neve, Excel helyett Calc, a Power Point helyett Impress. De egyébként sokkal többet tud nála, az összes fájlt (kiterjesztést) meg tudja nyitni Windows 95-től a legújabbig. Egy a lényege, hogy .ppt fájlba mentsél, mindkét Office felismeri és le tudja játszani, három hónap után írom le ezt. Egyébként egy MS Office 2007 ára 26 ezertől 38 ezerig terjed, már ha van rá pénzed.

Egyre vigyázz: a gépeden ne legyen semmiféle Office vagy a maradványa, fájloknál először a Windows a Wordpadot fogja indítani automatikusan. Kattints a fájlra, jobb egérgomb: Társítás: onnantól kezdve már automatikusan felismeri és megnyitja.

2010. máj. 24. 12:48
 6/19 A kérdező kommentje:
De ha ezzel megcsinálom akkor suliba a Microsoft Office Power Point 2003 meg fogja tudni jeleníteni?
2010. máj. 24. 13:02
 7/19 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a linkről és mikor megnyitnám azt írja EZT A FÁJLT EGY MÁSIK PROGRAM HASZNÁLJA

pedig mindenből kiléptem és végignéztem nincs Office program gépemen :O

2010. máj. 24. 13:06
 8/19 anonim ***** válasza:
Úgy kell lementened, mint az Office-ban: Mentés másként és megkeresed ezt: Microsoft Ppwer Point 97/2000/XP. Ezt le tudja játszani a benti gép, ha azon 2003-as van. Ha 2007, akkor keresd meg azt a listán. .ppt-be mentsd.
2010. máj. 24. 13:20
 9/19 anonim ***** válasza:

"De ha ezzel megcsinálom akkor suliba a Microsoft Office Power Point 2003 meg fogja tudni jeleníteni?"

-Igen, korábban írtam, abba a formátumban mentsd le, akkor megnyitja.

"Letöltöttem a linkről és mikor megnyitnám azt írja EZT A FÁJLT EGY MÁSIK PROGRAM HASZNÁLJA

pedig mindenből kiléptem és végignéztem nincs Office program gépemen :O"

-Telepítéskor írja, érdekes. Biztos, hogy az egész fájl lejött, nem tölt esetleg még? Indítsd újra a géped, akkor talán jó lesz. Ha nem jó, akkor töltsd le az Unlocker nevű ingyenes pár kb-os programot, az kiírja, hogy melyik program használja.

2010. máj. 24. 13:21
 10/19 anonim ***** válasza:
Futtasd le a Ccleanert, az le tudja szedni mindenhonnan. A Registryben lehet a maradványa. Mindenhová beírja magát ez az MS Office, nekem se volt könnyű leszedni. És az én linkemről töltsd le: a szoftverbázisosról, az a hivatalos.
2010. máj. 24. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!