Hogy kell megnyitni a Power Pointot?
Az MS 2003 még a 2007-tel se kompatibilis. Utolsó hozzászólónak tökéletesen igaza van, töltsd le az ingyenes OpenOffice.org 3.2-t innen: [link]
Fóruma is van: [link]
Megszokod,hogy a Word helyett Writer a neve, Excel helyett Calc, a Power Point helyett Impress. De egyébként sokkal többet tud nála, az összes fájlt (kiterjesztést) meg tudja nyitni Windows 95-től a legújabbig. Egy a lényege, hogy .ppt fájlba mentsél, mindkét Office felismeri és le tudja játszani, három hónap után írom le ezt. Egyébként egy MS Office 2007 ára 26 ezertől 38 ezerig terjed, már ha van rá pénzed.
Egyre vigyázz: a gépeden ne legyen semmiféle Office vagy a maradványa, fájloknál először a Windows a Wordpadot fogja indítani automatikusan. Kattints a fájlra, jobb egérgomb: Társítás: onnantól kezdve már automatikusan felismeri és megnyitja.
Letöltöttem a linkről és mikor megnyitnám azt írja EZT A FÁJLT EGY MÁSIK PROGRAM HASZNÁLJA
pedig mindenből kiléptem és végignéztem nincs Office program gépemen :O
"De ha ezzel megcsinálom akkor suliba a Microsoft Office Power Point 2003 meg fogja tudni jeleníteni?"
-Igen, korábban írtam, abba a formátumban mentsd le, akkor megnyitja.
"Letöltöttem a linkről és mikor megnyitnám azt írja EZT A FÁJLT EGY MÁSIK PROGRAM HASZNÁLJA
pedig mindenből kiléptem és végignéztem nincs Office program gépemen :O"
-Telepítéskor írja, érdekes. Biztos, hogy az egész fájl lejött, nem tölt esetleg még? Indítsd újra a géped, akkor talán jó lesz. Ha nem jó, akkor töltsd le az Unlocker nevű ingyenes pár kb-os programot, az kiírja, hogy melyik program használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!