Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
újratelepítettem a gépet,az 1ik partíciót le is töröltem de: a régi progik még rajta maradtak a gépen és a másik fele a vinyónak eltűnk(az a meghajtó a D) mert 2é volt szedve mit csináljak?
2010. máj. 11. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:

valószínűleg a másik fele particionálatlan terület maradt.

totalcmdben, vagy a sajátgépben sem látod azt?

2010. máj. 11. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy rossz partíció-t töröltél? Mivel a régi progijaid meg maradtak az csak abban az esetben lehet ha igazam van.
2010. máj. 11. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Az alábbi úton megtudod nézni :

Start/Sajátgép-ezen jobbklikk/Kezelés/Lemezkezelés

[link]

2010. máj. 11. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:

17:46

de pont így van:S ilyenkor mit kell csinálni?

2010. máj. 11. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
meg amikor bejelentkezek 2 fajta windows közül választhatok hogy melyikbe lépjek be:S:Sazt se aakrom meg azt hogy a régi progik törlődjenek azt igen
2010. máj. 11. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csinálnék egy tiszta telepítést és az összes gondod ezzel el is tűnne.Mert most olyan érzésem van ,hogy történt is telepítés meg nem is,szóval kicsit zavaros ahogy elmondod.
2010. máj. 11. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
eddig is újratelepítettem és tiszta volt nem értem:S csak most formáztam és a d partíciót letöröltem mertazon is volt cucc és mert a C-t nem engedte valamiért
2010. máj. 11. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:

"d partíciót letöröltem mert azon is volt cucc és mert a C-t nem engedte valamiért" ?

Bootoláskor, mikor betölt az adott operációs rendszered, akkor kell formázni, illetve particionálni, az nem lehet, hogy ott nem engedi.

És most hol az operációs rendszered? Azon, ami korábban a D: volt?

Én is azt javaslom, hogy bootolj be újra, töröld a partíciókat (mindkettőt), formázd őket, és az egyikre (lehetőleg arra, mely olyan 5-20GB körül van) tedd fel az operációs rendszert, a másikat pedig csak formázd.

2010. máj. 11. 21:12
 9/10 A kérdező kommentje:
már sikerült leformáznom a d-t de a c-t azt nem engedi,feltettem rá újra a windowst de még mindig ugyan azok a progik vannak rajta,fasz kivan már:S
2010. máj. 11. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Bootoláskor (indításkor) betetted a lemezt, és arról indítottad el, onnan próbáltad formázni és particionáltál?

Kizárt, hogy onnan ne engedné.

2010. máj. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!