LOL-ban miért megy le az FPS-em?
Figyelt kérdés
Mindig, miután aznap először bekapcsolom a gépem, tudok kb. 1 órát úgy játszani, hogy minden jó. De ha akarok még egy meccset játszani, akkor kb. 10 percenként lemegy az FPS-em 1-2-re, olyan másfél percre. Régen sosem volt ilyen. Próbálkoztam a gépem újraindításával, a az internet ki- és bekapcsolásál, és 2-szer újra is telepítettem a LOL-t, de semmi nem használt. Mit csinájak, hogy jó legyen, anélkül, hogy új gépet vennék?2016. nov. 20. 15:53
1/6 anonim válasza:
Leginkább úgy hangzik a dolog, mintha túlmelegedne a gép. Takarítsd ki a hűtőbordákat, ventilátorokat, és pasztázd újra.
2/6 anonim válasza:
Túlmelegedés lehet ennek az oka.
porolj, pasztázz, ahogy az előttem lévő is mondta!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bevált!
2016. nov. 20. 21:15
4/6 anonim válasza:
bocsi a kérdésért,de mit jelent a pásztázás?
hasonló problémám van nekem is csak annyi hogy én még egy órát sem tudok játszani..
5/6 anonim válasza:
A processzorhűtőt leszereled, tiszta alkohollal lepucolod a proci felületét és a borda alját, majd egy borsónyi (számtechboltokban kapható) hőelvezető pasztát rányomsz a proci közepére. Visszafogatod a hűtőt, az majd elnyomja a kencét a CPU tetején.
https://www.youtube.com/watch?v=-hNgFNH7zhQ
A vidiben elkenik a pasztát, de én a helyedben nem tenném. AMD procik esetén nagyon vigyázz a hűtő levételére, könnyen ki lehet tépni zárt foglalaton keresztül a CPU-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!