Az egyik kérdésemben elektrotechnikai anyagokat kerestettem kérdeztettem abba ábra alkalmazást is kérdeztettem jött egy ábra kép hogyan kell ki kódoltatni hogy látszod jón? Illetve miként lehet dekódoltatni a képeket?
A gyakorikérdésekre a kérdéshez ábrát, rajzot, képet, hogyan kell felrakni? Elektrotechnika erdőszámítás, kapcsolási rajz, generátor, két pólusú, theverin, norton, relés teljesen leszámolt feladatokat helyesen ezekre hol lehet találni az interneten? Ebbe a kérdésbe van a két ábra amit megjeleníteni dekódolni kéne? Minden féle képpen a kérdéstől leszedett 1 és 2 hosszabb képet kellene használni amit felrakok azt is lehet, de jobb lenne az eredetieke a kérdéstől.
Még valami ez egy windows 10-es asztali háttérkép ezt kellene dekódolni kiértelmezni. Mit jelent a sátros rész ki mi van benne. Dekódolni kell és az egész teljes rendes háttér képet is van-e benne valami háttér program vagy valami dekódolni való válasz?
Háromszor is elolvastam, de komolyan nem értem.
Ezek most vagy random szavak egymásra hányva, vagy túl korán van még és azért nem tudom értelmezni ami írtál..
A fenti kérdés szövegét kell értelmeztetni és arra válaszolni. 3 kép link van amiket megkel nézni és dekódoltatni kellene és üzenetben válaszolni a dekódol
ás eredményéről amiben megvan mi van bennük. 2 linkben ábra van amibe képet kellene látni, de ha valaki tudja a kódolást kódolt üzenet is lehetet benne azt is kellene dekódoltatni a két kép link kép kódi felépítését. A harmadik eleve egy kép ami a windows 10 egy háttérképe és a benne lévő kódolást kellene megnézni és főleg a sátoros részét van-e benne rejtett üzenet vagy kód.
Ok akkor nézzük darabjaiban:
1: "A gyakorikérdésekre a kérdéshez ábrát, rajzot, képet, hogyan kell felrakni?"
- Pont ahogy csináltad: képmegosztóra feltölteni, majd belinkelni.
2:"Elektrotechnika erdőszámítás, kapcsolási rajz, generátor, két pólusú, theverin, norton, relés teljesen leszámolt feladatokat helyesen ezekre hol lehet találni az interneten?"
- Google.
3: "Ebbe a kérdésbe van a két ábra amit megjeleníteni dekódolni kéne?"
- Igen, van benne. De ezt te is tudod, mivel te tetted bele.
4: "Minden féle képpen a kérdéstől leszedett 1 és 2 hosszabb képet kellene használni amit felrakok azt is lehet, de jobb lenne az eredetieke a kérdéstől.".
- Ok.
5: "Még valami ez egy windows 10-es asztali háttérkép ezt kellene dekódolni kiértelmezni."
- Hát megpróbálom.: Este van, távol a várostól, mert látszanak a csillagok. A háttérben hegyek sziluettjét vélem felfedezni, előtérben pedig egy bokrok közötti zöld sátor, melyben lámpával világítanak. Valószínűleg üres a sátor, mert nem látszanak emberek árnyékai a sátor falán (vagy mindenki fekszik benne).
Én így értelmezem a képet.
6:"Dekódolni kell és az egész teljes rendes háttér képet is van-e benne valami háttér program vagy valami dekódolni való válasz? "
- A képről: Jpeg kép, (JPEG Image, 529 × 539 pixels), Render mode: quirks mode, encodigng: utf8, méret: 94248 bájt, módosítás dátuma: "Sat 05 Nov 2016 03:31:08 CET"
#9 vagyok.
Még annyi hozzáfűznivalóm van, hogy ezen a képen abszolút semmi nincs. Alul látszik a tálca, meg hogy kb negyed négykor készült a kép printscreen gombbal. Ha a szteganográfiára gondolsz, akkor ahhoz szükséges az eredeti kép. Egy képernyőfelvétellel már semmire nem mész. (jpeggel meg főleg, mert az veszteséges tömörítés. Erre a bmp, png, tiff, stb... alkalmasabb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!