Ki milyen operációs rendszert használ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Munkámhoz kéne egy kis segítség abban, hogy ki milyen és melyik operációs rendszert használja.
A választ leírhatod hozzászólásban, de szavazhatsz itt is:
2016. szept. 17. 08:13
2/19 anonim válasza:
Win Thin, Win 7 Home, Android 4.x, Linux Mint hazai felhozatal; Win Xp, Debian (céges).
3/19 anonim válasza:
Windows 8.1 Az elején azt hittem megőrülök, de miután feltettem a Start menüt és eltüntettem a csempéket, olyan mint az álom. Minden program kiválóan fut, gyors, barátságos.
4/19 anonim válasza:
Windows 8.1 pro
Én is előtte még Win7-et használtam mert utáltam a start menüt. De feltettem ezt [link] és így most kiváló!
5/19 kovpet válasza:
"Linux" és "Ubuntu" külön véve? Komoly.
6/19 anonim válasza:
Win7 Home Premium 64 bit
Win10 Pro
7/19 Alain Delon válasza:
11:15: Ennek mintájára külön lehetett volna venni, hogy Windows és mondjuk Windows10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!