Gépemre saját Keylogger készítése?
Sziasztok!
Szeretnék gépemre letölteni, egy keyloggert, mivel, a fiam, még kicsi, és itt szokott beszélgetni, mindenkivel, és szeretném tudni, hova lép be, jelszavait stb, mit csinál.
Szeretnék a saját gépemre egy keyloggert írni, hogyan tudnám ezt megvalósítani?
Az ilyen, "roh*dék vagy", és "Hogy lehetsz ennyire szemét" kérdésekkel, kérlek titeket, kíméljetek meg!
Mellesleg, az összes ilyen szülői felügyeletet próbáltam, és nekem nem arra van szükségem pontosan, amiket azok nyújtanak.
Köszönöm, ha érkezik valami normális válasz! :)
Én írtam egyet magamnak, de gondolom nem szívesen használnád, mert nem tudhatod, hogy nem-e küldi-e el nekem is(elküldi egyébként).
Megpróbálom megkeresni a forráskódját, ha megvan akkor elküldöm majd(plusz egy kis leírást, hogy mit is csinálj)
Nagyon remélem, hogy nem érkezik normális válasz! A saját gyerek utáni kémkedés az egyik legutolsó mocskos dolog.
Mellesleg hány éves a gyerek?
13. Az elsőnek nagyon szépen köszönöm :)
Sajnos, nagyon sok rossz dologba belekeveredik, és szeretném látni mit csinál, ha valamit csinál, az utolsó pillanatban meg tudjam állítani, sajnos már volt erre példa.
Szoktam vele mindennap beszélgetni ilyenekről :)
Kérlek titeket, csak olyan írjon, aki tud is segíteni!
Köszönöm szépen! :)
Heyy! :D
Még mindig fennáll a probléma?
Gondolom, hogy igen. A keylogger írás az egy elég komoly dolog, szóval nem olyan könnyű. Esetleg dark weben, vagy angol fórumokon fog erre a kérdésére választ kapni. Ha esetleg nem tud angolul, vagy nem igazán ért ezekhez a dolgokhoz, akkor ajánlottabb lenne valami programozót keresni. Lehet, hogy kér érte pénzt, de az ő munkájukat nem is lehet alábecsülni, mert panaszmentes minden projekt. Esetleg, ha a programozó túl drága lenne, és nincs senki, akitől tanácsot kaphatna, akkor ajánlatos elbeszélgetni a gyerekkel, hogy mit szabad, mit nem. Ha ebből nem ért, akkor elvenni a modemet. Ha ez után sem tanul, akkor kivárni, hogy nincs otthon, belépni a gépébe, és kutakodni az előzmények között. Ha le van kódolva, akkor tényleg végső esetben a programozó és a keylogger. Remélem, hogy tudtam valamit segíteni, ha valami kérdés még van, akkor tessék küldeni egy privát üzenetet, és válaszolok rá. :) Addig is sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!