Stafli kérdése:
Az Android 6. 0 frissítés után NEM TUDOM HOGY MI AZ A KÉPERNYŐFEDVÉNY? És hol lehet kikapcsolni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 17:11
2/49 A kérdező kommentje:
Megoldottam a KÉPERNYŐFEDVÉNY rejtéjét:Valószínüleg a frissítés nem volt tökéletes,emiatt konzultáltam az LG 4 hazai képviseletével!A telefonomom Biztonsági mentést és visszaállítást csináltam-a beépített SD kártyára.Újraindítás után minden rendesen működik!!!
2016. júl. 1. 01:21
3/49 tabaki válasza:
Merthogy a Beállítások → Alkalmazásokban nem engedte kikapcsolni?
Az a fő, hogy a tökéletes megoldás révén most már végre tudod, mi az a képernyőfedvény.
4/49 anonim válasza:
A beállítások/alkalmazásokban hol lehet kikapcsolni? Nem találom. :(
7/49 Ábel1419 válasza:
üdv, én is hasonló problémával szenvedtem, nemtudtam megnyitni a galléria tartalmát instagrammon keresztül. a következő képpen oldottam meg: beállítások->A telefonról->built számra koppintás 7x -> ezután már nem volt szükség semmiféle képernyőfedvény kikapcsolásra mivel hagyta hogy megnyissam a képeket.
8/49 anonim válasza:
Nekem továbbra is megjelenik. Nincs valami megoldás?
9/49 izébizé16 válasza:
Beallitasok>alkalmazasok>alkalmazas kezelo>egyebek>mas alkalmazasok eltakarasara kepes alkalmazasok
Samsung galaxy s6edgen android 6on ez a megoldas ra
Ott mindent kapcsolj ki majd ha vegeztel vissza
10/49 Csaba Veres válasza:
Üdv! Én is a képernyőfedvénnyel szenvedek, sajnos az itt leírtak egyike sem oldotta meg a problémát Galaxy S6 Edgen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!