Van olyan program Windows 7-hez, amivel könnyebben frissíthetem?
Mostanában nem tudom frissíteni a Windows-t a gépemen, a héten háromszor is próbáltam, de egyszer sem tudtam frissíteni. Mindig legalább 3 óráig kerestem frissítéseket, de nem jutottam sehova, mindig le kellett állítanom a keresést. Már korábban is nehezen találta meg a gépem a frissítéseket, de akkor legalább talált valamit, most viszont már odáig se jut el.
Valószínűleg tört Windows-om van, ezért bénázik ennyit a frissítésekkel. Van olyan program, amivel a gépem megtalálhatja és letöltheti a frissítéseket?
Nem jutott el hozzád, hogy megszüntették a Windows 7 támogatottságát már lassan 1 éve? Azaz nem adnak ki több frissítést?
Szóval válts Windows 10-re.
A frissítésektől nem gyorsabb, hanem biztonságosabb lesz. Windows Update hiba akár eredeti a telepített Windows 7, akár nem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__7..
Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni a manuális frissítést, igazából ezt a megoldást kerestem, hogy meg lehet-e oldani a manuális frissítést.
Tényleg megszüntetik a 7 támogatását?! Vazee! Ezek hülyék, a 10 a közelébe se ér a 7-nek. A profit a minőség előtt, mi?
A Windows 7 alap verziójának (SP nélkül) lejárt a támogatása, az SP1 még 2020. január 14-ig támogatott.
A #4-es által linkelt frissítés nálam megoldotta a gondot. Telepítés után a frissítések keresése gombra kattintva negyed óra alatt megtalálta és telepítette a frissítéseket a rendszer. Ezelőtt órákig semmi sem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!