Office próbaverzió volt a gépen, már nem működik sajna. Le lehet tölteni esetleg?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm neked, h belinkelted.
Kicsit béna vagyok hozzá, ezért kérdezek még: ezeket letöltögetem, kicsomagolgatom mind és működni fog? Gondolom mindet le kell töltenem, ugye?
Bocsi, mondtam, h béna vagyok...
Ez licenszes és foggal-körömmel védi a Microsoft. De van hasonló ingyenes szoftver, kicsit más, de ugyanazt tudja. A szövegszerkesztő Writer, a prezentációs Impress, táblázatkezelő Calc stb. Töltsd le, telepitsd, megéri. Van Fóruma is. [link]
Régebbi és legújabb kiterjesztéseket is kezeli, először Társítással kell megnyitni, aztán megjegyzi a Windows. Firefoxban is be kell állítani.
Nemrég váltottam OpenOffice-ra, nem bántam meg, csak egy kicsit más, mint az MS Office. Ha valamit nem találsz, itt van a Fórum elérhetősége, segítenek.
kiegészítés, az első válaszhoz:
a 7 RAR fájlt, letöltöd egy mappába egymás után.
WinRAR, vagy 7Zip programmal kibontod, (dupla klikk az első fájlra)
kapsz 1 db. ISO képfájlt, és egy széria számot tartalmazó TXT fájlt.
az ISO-t kiírod lemezre, és utána a lemezt betéve, automatikusan indul az Office telepítése. amikor kéri a széria számot, a TXT fájlból kimásolva, pontosan begépeled és kész.
NEM csak 60 napig fog működni!
aktiválni nem kell!
az 1-es szervízpack-ot, tartalmazza!
(... Professional Plus 2007 SP1 - HUN)
még annyit, ezt használom,
... a hónap második keddjén, (MS. frissítések)automatikusan frissül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!