Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A legtöbb főrumra, blogra...

A legtöbb főrumra, blogra stb. ez van kiírva. Mi van, ha nem fogadom el?

Figyelt kérdés

Ezt írja ki újabban ez az oldal is:

"Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát."

Mi történik, ha rákattintok az OK-re, és mi az előnye vagy a hátránya, ha nem fogadom el?

Mire jók tulajdonképpen ezek a "sütik"?

2016. jan. 8. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Mire jók, miért használják:

[link]

Már azzal elfogadod, hogy az adott weboldalt megtekintetted. Ha a wiki-s cikk után nem szeretnéd, hogy azonosítva legyél, akkor ne engedélyezd őket.

Vezérlőpult, Internetbeállítások, Adatvédelem. Vidd fel a csúszkát. Összes cookie blokkolása. Továbbá ezt a böngésződben is tedd meg.

Hátránya (már akinek): a weblap minden látogatáskor ki lesz írva a sütikezelés-üzenet, továbbá nem lesz az oldal személyre szabott. Pl.: Google. Beállítások: soha ne mutassa azonnal a találatokat, 1 oldalon max 25 találat legyen 10 helyett. Ezt a süti tárolja. De ezt én magamnak állítottam be.

2016. jan. 8. 12:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ! :)

Olyan értelmesen magyaráztad el, hogy még én is megértettem.

Hidd el, ez nagy szó...

2016. jan. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!