Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet háttér nélküli...

PolNikkel kérdése:

Hogyan lehet háttér nélküli képet készíteni Paint-ban?

Figyelt kérdés

2015. dec. 28. 01:15
 1/7 anonim válasza:
elég nehéz. én egyszer úgy szenvedtem vele hogy beillesztettem a képet Paint-be majd a radírral szépen és baromi lassan "körülvágtam" , aztán a hátteret pedig teljesen kiradíroztam. Ez elég régen volt, akkor így tudtuk megoldani :D
2015. dec. 28. 01:36
 2/7 tabaki ***** válasza:

Itt keress rá az „átlátszó” szóra:

[link]

Ami a lényeg, hogy a törölt hátterű képet PNG formátumban mentsd el, mert a többi elrontja az átlátszóságot.

OFF

Még három megjegyzés:

1:      #1 módszeréből egy kukkot sem értek.

2:      Ha már szívességet kérsz, legalább te csinálj úgy, mintha komolyan vennéd a kérdésedet -- miért is kell hülyeségeket írnod a címkék közé? Mi köze ennek a „tölött” káposztához meg a programozáshoz? Kacagsz ilyenkor, vagy mi?

3:      Senki nem mondta még, hogy ne használj Paintet? Tessék, akkor most én: A Paint olyan szánalmas kis problémákkal vív heroikus küzdelmet, amelyek a képszerkesztő programokban eleve meg vannak oldva. Értelmes ember lehetőleg muszájból se használja (kivéve Mondik Noémit és a gyevi bírót), te is tartozol annyival az önbecsülésednek, hogy nem ovis kifestő szintjén akarsz kreatív lenni.

ON

2015. dec. 28. 04:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez az, felvásárolhatná már végre a Microsoft az Adobet és lecserélhetné a Paintet Photoshopra, a Movie Makert After Effectsre.
2015. dec. 28. 06:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Tabaki, valószínűleg itt nem erről van szó, de én már jártam úgy hogy tömbökkel kapcsolatos kérdéshez beszúrtam a cimkék közé a "tömb" szót, hát nem kicserélődött tomb raiderre? Nyilván az automata cimkeegyezés kereső volt a ludas. De hogy itt még el is írja a "poént" az külön szánalom.
2015. dec. 28. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Viszont nincs mindenkinek pénze photoshopra.
2015. dec. 28. 14:48
 6/7 tabaki ***** válasza:

#5:

Jaj, ne játsszuk már állandóan ezt, mintha csakis a Paint és a Photoshop között lehetne választani. Rengeteg kitűnően használható ingyenes program van, pl. itt emlegetek néhányat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Egy nem hivatásos felhasználó számára a Gimp a maga végtelen lehetőségeivel felér egy Photoshoppal. De Paint után éppen ezért nem is biztos, hogy rögtön azzal érdemes kezdeni, lehet, hogy mondjuk az egyszerű és átlátható kis Phoxo barátságosabban vezet át a normális képszerkesztők világába.

2015. dec. 29. 01:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Tabaki, ezeket nem ismerik azok akik még talán a photoshopot sem használták soha. Én is csak azóta tudhok a gimp létezéséről, amióta van linux. Ha pedig a gy-s hozzászólásokból indulunk ki, minek másik program ha ott a photoshop, hiszen nem kell újra feltalálni a kereket ugyebár. :)
2015. dec. 29. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!