Miért van az hogy ilyen terheli a gépet?
Win10 és nagyon sokszor a folyamatoknál elkezdi ezt a
"Rendszer és tömörített memória"
nem befejezhető folyamatot ami megeszi a proci 40%-át de ilyenkor írni, youtubezni, semmit sem tudok mert akad a gép, írás közben is másodpercenként megakad a kép ameddig ez le nem áll, valamikor 5 perc, olykor több órán át sújt...
Valami ötlet?
A Windows 10 ami a gépemen van teljesen eredeti, microsoft oldaláról letöltött , eredeti CD kulccsal.
Gépen EREDETI Eset Smart Security 9 minden opcióval bekapcsolva.
Sony VAIO VPCF24M1E
FullHD kijelző, i5 2450m 8GB DDR3 1333mhz és 320GB WD SATA III, nVidia GT540M 2GB
Azóta rájöttem, hogy a böngésző eszi meg, ha bezárom és újraindítom jó lesz xy ideig.
UP!
Ismét elővenném ezt a kérdést, bár hozzátenném a 'Rendszer és tömörített memória mellett' a 'Rendszermegszakítások'ra is gyanakszom.
Annyi különbség van nálam, hogy csak az egér akadozik, de "valamikor 5 perc, olykor több órán át sújt... "
Amire rájöttem az, hogy ha sokáig vagy FaceBookon, vagy esetleg 9GAG akkor ha azt bezárom és újra megnyitom (azt a lapot) akkor újra jó lesz.
Azaz a chrome egy idő után betelik talán?
Van egy tippem és kérdésem is egyben.
Egy mini wifi antennán veszem a routerből a jelet, van egy genius i8050 wifi billentyűzetem és egy gigabyte eco600 wifis egerem. Ha kiiktatom az egeret (legalábbis egyelőre), nem 'laggol' be a gép.
Nálatok vannak-e wifis/bluetoothos eszközök rákötve a gépre?
Azt hallottam, hogy a wifi antennám és az egerem talán ugyanazon a porton akarnak működni, ezért akadozik a rendszer. (előfordulhat, hogy nem pontosan írom ide vissza a hallottakat) Okozhatja-e ez a problémát és ha igen, mi lenne a megoldás, illetve merre induljak el fórumokon?
Egyelőre nem nyitnék ennek új témát, de valószínű, hogy az lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!