Miért megy a cpu 100% on?
Figyelt kérdés
minden lelassult
a letöltés sebessége normális
esetleg vírus? spyware?
Avira vírusírtóm van
2010. márc. 13. 23:07
1/20 anonim válasza:
Tálca üres részére jobb egérgombbal, Feladatok, Folyamatok. Ott nézd meg, mi eszi a memót. Lehet, hogy a vírusirtód harcol valami ellen. XP-ben Csökkentett mód, amig fekete a monitor, akkor F8, futtasd le a virusirtódat.
2/20 A kérdező kommentje:
Mi az a
Microsoft net framework?
mert nekem a 1.1
2.0
3.0
3.5
ös verzió is fel van telepítve
2010. márc. 13. 23:50
3/20 anonim válasza:
NET keretrendszer. Erre feltétlenül szükség van.
4/20 A kérdező kommentje:
És miért van fenn ennyi verzió a gépen? :O
2010. márc. 13. 23:52
5/20 anonim válasza:
Időnként frissiti a Microsoft. Nekem a Mozilla Firefox-ban is benne van: Microsoft NET Framework Assistant 1.1.
7/20 A kérdező kommentje:
Okozhat kárt a gépben ha állandóan 100% on megy a cpu?
2010. márc. 14. 00:16
8/20 anonim válasza:
túl melegedhet a processzor ha nem jó a hűtés, nekem volt olyan órákig ment 100%-s CPU kihasználtsággal és eddig max 43 fok volt
9/20 A kérdező kommentje:
Avira kiirtja a spyware ket?
2010. márc. 14. 00:36
10/20 anonim válasza:
amúgy nekem a Mozilla Firefoxtól szokott felmenni 100%-ra a CPU :S amikor bezárom akkor a folyamatok között ott marad és akkor
próbáld meg a Microsoft net framework folyamatjait leállítani hátha amikor szükség lesz rá újra akkor elindul magától és ha megint felmegy 100%-ra a CPU megint leállítod
nekem is van ilyen Microsoft net framework-m de a folyamatok között nem látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!