Mit tudok csinálni a videóimmal?
ÚÚÚ... én még megpróbálnám, mondjuk letölteni a Freemake Video convertert...
Majd a videót átkonvertálni, valami más formátumba.
Bár, szerintem nem müködne, de amikor ilyen van, jutnak az ilyen "hülye" ötletek az eszembe, és van, amikor beválik. :P
Vagy, esetleg, ha C-n vannak a videók, akkor másolni őket, mondjuk a D-re, és rendszer visszaállítást, ha tudsz.
Őszintén szólva, fogalmam sincs, mi történhetett.
Esetleg, másik videolejátszó programmal próbáltad?
Másik gépen mi a helyzet, azt is megnézném? Honnan másoltad, ott még tuti jók voltak? Gondolom már nincs meg a régi helyén...
Másik lejátszót is próbálj. KmPlayert 3.0 alatti verziót.
D meghajtón belül másoltam, már sajna nincs meg az eredeti helyén. Amúgy telefonnal készített videók. Kipróbálom majd amit tanácsoltatok. Megnéztem mit lát a vlc. Vannak adatok: videó kodek: h264-mpeg-4 avc (part10) (avc1) hangnál: mpeg aac audio mp4a
Erre voltál kiváncsi? De írja még a nyelvet a frekvenciát meg a felbontást stb.
Ez reményre ad okot, hiszen a lejátszó egy normál videót lát. Már csak az a kérdés, hogy miért nincs megjelenítés. Első lépcsőben először magát a VLC-ét törölném a gépedről és újra telepíteném. Másik , hogy telepítenék a gépedre egy Avidemuxot is, ami ingyenes videoszerkesztő program.
Majd az Avidemuxban megpróbálnám megnyitni a videódat. Ha ez sikerül akkor nincs nagy gond. Nincs olyan video formátum amit az Avidemux ne tudna megnyitni, úgy hogy kezdheted ezzel is a próbálkozást....
Probáld ezt:
Jobb klik, átnevezés.
A név legvégére viszed az egeret, majd egy space-t nyomsz és oda írod ".mp4" "<- jel nélkül
.mp4
Remélem működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!