NEM ELŐFIZETŐS, hanem élethosszig tartó vírusirtó?
Én Avastot használok, de csak megszokásból, ha választanom kellene, közel sem biztos, hogy ez lenne az.
G.
Ingyenes vírusirtók:
360 Internet Security,
Ad-Aware Free Antivirus+,
Avast,
AVG,
Avira Free,
Bitdefender Free,
Comodo AV vagy IS - ez utóbbi tűzfalat is tartalmaz,
Microsoft Security Essentials ( Windows 8 esetében már a Defender része ),
Panda Cloud.
Bár az elsőt épp most zárták ki a tesztelők:
Néhány gyártónál ( általában valamilyen akció kapcsán ) időnként elérhető élettartam licenc, de nem jellemző.
Most például éppen a Vipre promózza a lifetime licencet.CD-vel együtt kb. 25 000 forint.
Igaz, a tesztek alapján nem tartozik föltétlen a legjobbak közé.A Bitdefender szintjét legalább is nem éri el.
Gondolat ébresztő:
a.) megveszel egy drága szoftvert, majd egy év múlva megszűnik a supportja, akkor mi lesz?
b.) megveszel egy ... és szép lassan elkezd leépülni a program, és használhatatlanná válik
c.) miben különbözik az ingyenes és a fizetős verzió? Ha fizetsz, akkor cseveghetsz a supportal "ingyen", de jó! Megakadályoz abban, hogy felelőtlenül rányomj mindenre? Nem.
Ha láttál már olyan listát, ahol az ingyenes-fizetős funkciók egymás mellett szerepelnek, akkor tudhatod.
Valahol olvastam: egy százezres tévét nem érdemes hárommilliós ajtóval védeni. Itt viszont, egy számítógépnél, a biztonság azon dolgok egyike, amin nem szabad(na) spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!