DAT filet milyen programmal lehet megnyitni? (a filet egy program autómatikusan LOGS mappába menti)
a .dat kitejesztesu fajl tobb mindent kepvisel, lehet akar egy filmformatum is (akkor pl Divx-el), de lehet meg jatekok/programok resze is, amit ugyebar nem nagyon fogsz tudni megnyitni
tehat, hogy mivel nyitod meg, az attol fugg, honnan valo ;)
A KMPlayer feltelepítése után a DAT fájlok hozzá vannak rendelve,soha nem értettem miért.Talán lejátssza,egy próbát megér,én még ilyenhez nem használtam.
A .dat fájlok az esetek 90%-ban nem megnyithatóak. (ill. max. notepadban)
Programok hozzák létre, hogy a program futásához szükséges adatokat tárolják benne, adatbázisszerűen. Persze lehet még sokminden egyéb is, a lényeg, hogy futtatni csak abban az esetben lehet, amit az első válaszoló is helyesen felvázolt. A divx videóknak lehet .dat formátuma, ezt vlc, divx, vagy kmplayerrel tudod megnézni.
Ezt viszont csak akkor érdemes megpróbálni, ha a fájl mérete arra utal, hogy videó is lehet akár. Ergo ha 1 mega alatti, akkor nagy valószínűséggel teljesen felesleges vele bajlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!