Milyen programot ajánlotok, amivel audiofájlokat tudok összevágni?
Nem akarok összeveszni veled, kedves #3, de szerintem aki gyakorin keres programot, az nem feltétlenül azért teszi, mert azonnal profi audiokezelő akar lenni. Ha tévedtem, elnézést, kérdező.
(Javaslom a Ctrl+C, Ctrl-V kombinációt, ha már helyesen nem tudtad leírni az általam javasolt program nevét)
Az Audacity kényelmes, egyszerű, és ehhez képest nagyon sokat tud, annyit mindenképpen, amennyi egy köznapi felhasználónak ideális.
Csak azért nem használni egy jó programot, mert lehet helyette lopni egy professzionálisabbat -- hát, szerintem ez az ovis tempó.
A Sony ajánló csak egy okoskodó. A fajtája a komoly jelzőről ismerhető fel. Még életében nem használt profi programot csak osztja az észt. Még az Audacity-t se tudná használni.
De vannak egyszerű fájlegyesítő programok is. "mp3 joner" kulcsszóra kell rákeresni a google val. 1000+1-et fog találni.
Ajjaj de megkaptam, fiúk mi a gond, hogy esetleg van tőletek okosabb is mint tik vagy mi? Fiúk én csak adtam 1 tippet a kérdésre és nem nektek, hanem a kérdezőnek, már bocsi de döntse el ő, hogy melyik válasz a jobb!
A neveteket se meritek vállalni és tik akartok engem kritizálni? #7 válaszoló, nem, hogy ha a Sony-t használom már vagy 8 éve és nem kezdő szinten akkor tuti, hogy nem értek az Audacity-hez, meg én még MS-DOS-al kezdtem 286/16mhz 1M Ram 10Mb HDD-és géppel, mikor lehet, hogy az oviba jártál, igaz nem tudom mennyi idős vagy és azt sem tudod, hogy mi az MS-DOS, csak nevetséges volt a kritizálásod, ha be akarsz szólni jobban és ne kövess el hibákat! #5 válaszoló nem sértődtem meg de bocs, hogy rosszul írtam és őrülök neki, hogy te tökéletesnek születtél!
Köszi okostojások a kritizálásotokat!
#8: kiscsillag, te nagyon szeretsz öngólt rúgni.
> van tőletek okosabb is mint tik vagy mi?
Tök irreleváns indokokkal hurrogtál le korábbi válaszokat, ezzel nem leszel okosabb. Pláne, hogy magyarul sem tudsz.
> döntse el ő, hogy melyik válasz a jobb
Te kezdted azzal, hogy lehurrogtad az Audacity-t, kvázi az a jobb, amit te írtál.
> A neveteket se meritek vállalni
Te se vállalod a neved, a személyidben biztos nem "donfetibo" áll. De miért fontos a név? Senkit nem érdekel, a válasz a lényeg.
> Köszi okostojások a kritizálásotokat!
Szívesen, de lásd be, hogy te kezdted. :)
#9 válaszoló, én először is nem hurrogtam le az Audacityt csak mikor ki jött ez a program és lehúztam akkor tudom, hogy nem kezelte az mp3-at és akkor még fizetni kellett az mp3-as részéért, hogy most, hogy van nem tudom, amúgy meg tudom, hogy nem rossz program, ezért én nem kváztam le!!!
Másodszor mert véletlenül elírtam a nevét, o Istnem, ha olvasod a többi válaszokat vagy kérdéseket na azok hibásak, igaz nem vagyok magyarországi sajnos de ahogy olvasom itt az írásokat, hát ahhoz képest, hogy én Szlovákiában élek hát százszor hibátlanul írok mint a Magyarországiak! Érted engem csak az b..szot fe, hogy #7 válaszoló milyen pökhendien írt de akkora ökörséget, hát ha már nem tudom hány éve használom a Sonyt akkor csak értek az Audacityhez, szerinted?
Figyeljetek ide én csak segítteni akartam, sőt segítettem is a kérőnek már elküldtem neki a dolgokat és nem csak kritizáltam!!!
Béke veletek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!