Milyen jó videó szerkesztő programok vannak?
Akkor lehet hogy a te géped a szar ha a Windows Movie Maker nem működik mert eddig nekem soha nem volt panaszom arra a programra.
a neten csak próbaverziók letöltését találod.De ha teljes verziót akarsz letölteni akkor ORIGO szoftverbázis de ott mégszarabbak vannak a Windows Movie Maker-nél
Én egyszer letöltöttem a Pinnacle Studio 9-et próbaverziót hogy néhány videót összevágjal meg bele zenét.Hát mitmondjak elég pocsék lett mert ott az összevágásoknálugrál a kép és sehogysem tudtam szépen összevágni utána áttértem a Windows Movie Makerre azóta is ezt használom.Tökéletesen hozzá lehet illeszteni a zenéhet a videókat.Lehet benne vágni meg minden sok effektusok stb. Szerintem ezt használd!
A Movie Maker nekem sem jó, ezért írtam ide kérdést. Állandóan lefagy... szóval akkor az én gépem is rossz?
Egyébként köszi a válaszokat mindenkinek. :)
- Pinnacle Studio Plus
- Cyberlink Powerdirector
- Adobe Premier Pro
Ezek már inkább komolyabbak.. :)
A MovieMaker tényleg fagyos, sok kisebb, nagyobb probléma van vele, azért apróbb műveletek elvégzésére persze jo..
hát nekem is van pinnacle-m de valami borzalmasan ingatag az a program
inkább ajánlom a sony vegas-t
ilyeneket készítek vele:
Szép videok, megnézem ezt az utolsó progit :)
Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!