Animátorok, ti hogy oldanátok meg ezt a típusú animálást?
Figyelt kérdés
Úgy kellene a lapon kialakulni egy figurának-háttérnek tehát egy komplett rajznak mintha valós időben rajzolná meg valaki a papíron, nem fontos hogy a vonal kialakulásának menetét kövesse egy ceruza vagy ecset...
Az sajnos nem megoldás hogy minden egyes vonal után lementem a képet mert úgy elég darabos lesz. Ti hogy csinálnátok?
Jelenleg Photoshop, Sony Vegas, Anime Studio áll rendelkezésemre, de ha más programmal megoldható boldogan meghallgatom azt a megoldást is. Köszönöm előre is.
2015. jan. 28. 20:31
1/8 tabaki válasza:
A kész rajzot törölném -- vagy fedném le fehérrel -- apránként, aztán fordítva vetíteném le.
2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá de ez lehet hogy a kérdésben említett darabossághoz vezetni, nem?:/
2015. jan. 29. 05:15
3/8 tabaki válasza:
Nem. Olyan finom részletekben törlöd le, ahogyan csak akarod. Természetesen a képkockaváltás sebességét is figyelembe kell venned, esetleg érdemes előre megméregetned, hogy az általad elképzelt sebességgel milyen hosszú vonalat húzol egy másodperc alatt. Ha ezt felosztod az elképzelt kockaszámra, és mindig csak annyit törölsz a vonalból, folyamatosnak fogod látni a mozgást, akkor is, ha szerkesztés közben egy kicsit nagyobbnak érzed a lépéseket a kelleténél.
4/8 A kérdező kommentje:
ó köszönöm, ha szeretnék ilyen stilusu animációkat keresni hogy kereshetnék rájuk?
2015. jan. 29. 20:13
5/8 tabaki válasza:
Hááát... Esetleg így, de nem biztos, hogy eltaláltam a legjobb keresőkifejezést:
6/8 tabaki válasza:
7/8 tabaki válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi tabaki látom te ebben a témában teljesen otthon vagy, előző kérdéseimre nagyon korrekten válaszoltál, köszönöm :)
2015. jan. 30. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!