Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretnéd továbbra is használn...

Szeretnéd továbbra is használni az msn 8.5-öt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már mindenkinek a 9.0-ás van, de ha kell valakinek a 8.5 akkor elküldöm szivesen!! Működik! Én ezt használom!! :D
2010. jan. 25. 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jöhet a levél, benne a csomaggal :)
2010. jan. 25. 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Felejtsétek el. Virusos szart küldött.
2010. jan. 26. 15:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Vírusos???? Hát semmilyen vírust nem küldtem!!
2010. jan. 26. 16:16
 4/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg lesem töltötted sem a képet sem a tomörített mappát!!
2010. jan. 26. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Én szívesen használnám,ha valóban működik és nem jön frissítési szarság rá (:
2010. febr. 20. 11:27
 6/15 anonim ***** válasza:

Elégedetlen vagy az új verzióval, megszoktad a régit, vagy csak egyszerűen nem akarsz átállni? Akkor itt a megoldás...

2009.11.06 reggelétől mindenkit kötelez a Microsoft, hogy az új, Live Messenger-t használják. A régi 8.5-ös verzióból már nem lehet bejelentkezni.

Született rá megoldás, a lépések a következők:

1. Ha nincs meg régi MSN 8.5 telepítője, akkor töltsd le innen [link] .

2. Töröld le az új, Live Messengert. (Ha már telepítetted véletlenül.)

3. Telepítsd vissza a régi verziót.

4. Töltsd le a RESHACK nevű programot. Ez segít majd a verziószám átírásában. [link]

5. Zárj be minden futó MSN-t.

6. Tömörítsd ki a RESHACK programot, majd indítsd el.

7. A programmal a File => Open menüben nyist meg a Messenger 8 esetén: C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe, Messenger 8.5 esetén: C:\Program Files\Window Live\Messenger\msnmsgr.exe filet.

8. Keresd meg a bal oldali menüben a Version részt, ott nyisd ki az 1-est, és Kattints az 1033-ra.

9. Keresd meg a "ProductVersion" részt, és az ott található verziószámot írd át 14.0.8089.726 -ra.

10. Kattints a Compile Script gombra, majd a File => Save gombra

És már be is jelentkezhetsz a régi Messengerrel! :-)

2010. febr. 20. 12:14
 7/15 anonim válasza:
Én is szeretném használni!:$
2010. febr. 20. 12:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Halika! Igen az uccsó elötti válaszoló jót írt. Hugom is valami kódos dologról beszélt és lehet, hogy ez az ami ittis van! Na mindegy lényeg, hogy én a mai napig ezt használom! Feltöltöttem data.hu-ra kirakom ide a linket és letölthetitek!! Az első válaszoló nemtom miről beszélt, hogy vírusos!! Lesem töltötte akkor meg mit beszél!! :S (kiírja, hogy hányan szedték le!!) Annyit kell tenned, hogy letöltöd, kitömöríted a Windows Live mappát egy adott helyre, belépsz a messenger mappába és ott rákattintassz a msnmsgr ikonra és ennyi!! Befog lépni és semmilyen telepítés nemkell hozzá, mert előre telepített dolog! Csomó ismerősömnek ez van és nekik is működik!! Ha nem megy valakinek írjon hali!!

Link: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 20. 23:19
 9/15 anonim válasza:

ááááá ez télleg működik:D:D:D:D:D

nagyon szépen köszi:)

2010. febr. 21. 09:47
 10/15 A kérdező kommentje:
Naaa király!! :D:O Én mondtam!!
2010. febr. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!