Miért nem megy a Windows Update?
Sziasztok!
Előre is le szeretném szögezni, hogy egyáltalán nem értek a számítógépekhez. Ha valaki választ ad, ezt vegye figyelembe. Oltogatást nem kérek.
A probléma ott kezdődött, hogy gondoltam játszom egy régi játékommal, a Sims Medieval-lel. Nem tudom elindítani, mert ezt írja ki:
Az alkalmazás futtatásához előbb telepítenie kell a .NET keretrendszer következő verziinak egyikét:
v4.0
A .NET keretrendszer megfelelő verziójának beszerzéséről az alkalmazás készítőjétől kaphat tájékoztatást.
Elkezdtem böngészni a neten, megpróbáltam letölteni. Valamiért nem töltötte le. Itt ezt írja:
Nem sikerült telepíteni a .NET keretrendszer 4-es verzióját, mert:
HRESULT 0x8000247
Nézelődtem tovább a neten, valahol azt találtam, hogy teepítsek frissítéseket, az majd segít. Erre megkerestem a frissítéseket, és ott ebbe ütköztem:
A Windows Update jelenleg nem tud frissítéseket telepíteni, mert a szolgáltatás nem fut. Előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet.
Erre már nem igazán találtam semmilyen megoldást. Automatára vannak állítva a frissítések, hogy magától letöltse őket. Számtalanszor újraindítottam. Lefuttattam egy avast! antivírus keresést, de előtte még frissítettem azt is (az ingyenes verzió van meg). A Sims nem is izgat annyira, de ezt a problémát szeretném megoldani, mert idegesít. Ha lehet nem akarom elvinni szerelőhöz, mert kell most a gépem.
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Helló.
Próbáld meg engedélyezni a Win.update-t indításnál.
1.start menü keresője: rendszerkonfiguráció
2.rámész a rendszerkonfiguráció-ra
3.Szolgáltatások fül
4.Itt kikeresed a Windows update-et.
5.Ha nincs bepipálva a négyzet ott akkor bepipálod és újraindítod a gépet.
Nekem ez egyszer bevállt.
Szia! Először is köszönöm a választ!
Megkerestem, ki van pipálva, de az van mellé írva, hogy leállítva. Ez miért van?
Próbáld ki ezt:
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök Majd szolgáltatások ott is keresd ki a Windows update-t katt rá,majd bal oldalt ott van,hogy a szolgáltatás indítása.
Én is jártam már így!
net framework 4.5 felment és az is jó olykor a 4 helyett.
Nem ezzel a programmal jártam így viszon működött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!