Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a Windows Update?

Miért nem megy a Windows Update?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre is le szeretném szögezni, hogy egyáltalán nem értek a számítógépekhez. Ha valaki választ ad, ezt vegye figyelembe. Oltogatást nem kérek.

A probléma ott kezdődött, hogy gondoltam játszom egy régi játékommal, a Sims Medieval-lel. Nem tudom elindítani, mert ezt írja ki:

Az alkalmazás futtatásához előbb telepítenie kell a .NET keretrendszer következő verziinak egyikét:

v4.0

A .NET keretrendszer megfelelő verziójának beszerzéséről az alkalmazás készítőjétől kaphat tájékoztatást.

Elkezdtem böngészni a neten, megpróbáltam letölteni. Valamiért nem töltötte le. Itt ezt írja:

Nem sikerült telepíteni a .NET keretrendszer 4-es verzióját, mert:

HRESULT 0x8000247

Nézelődtem tovább a neten, valahol azt találtam, hogy teepítsek frissítéseket, az majd segít. Erre megkerestem a frissítéseket, és ott ebbe ütköztem:

A Windows Update jelenleg nem tud frissítéseket telepíteni, mert a szolgáltatás nem fut. Előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet.

Erre már nem igazán találtam semmilyen megoldást. Automatára vannak állítva a frissítések, hogy magától letöltse őket. Számtalanszor újraindítottam. Lefuttattam egy avast! antivírus keresést, de előtte még frissítettem azt is (az ingyenes verzió van meg). A Sims nem is izgat annyira, de ezt a problémát szeretném megoldani, mert idegesít. Ha lehet nem akarom elvinni szerelőhöz, mert kell most a gépem.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2014. aug. 12. 17:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt természetesen elfelejtettem hogy egy eredeti Windows 7 Home Premium van a gépemen.
2014. aug. 12. 17:22
 2/5 anonim válasza:

Helló.

Próbáld meg engedélyezni a Win.update-t indításnál.

1.start menü keresője: rendszerkonfiguráció

2.rámész a rendszerkonfiguráció-ra

3.Szolgáltatások fül

4.Itt kikeresed a Windows update-et.

5.Ha nincs bepipálva a négyzet ott akkor bepipálod és újraindítod a gépet.

Nekem ez egyszer bevállt.

2014. aug. 18. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia! Először is köszönöm a választ!

Megkerestem, ki van pipálva, de az van mellé írva, hogy leállítva. Ez miért van?

2014. aug. 23. 12:33
 4/5 anonim válasza:
100%

Próbáld ki ezt:

Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök Majd szolgáltatások ott is keresd ki a Windows update-t katt rá,majd bal oldalt ott van,hogy a szolgáltatás indítása.

2014. aug. 25. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így!

net framework 4.5 felment és az is jó olykor a 4 helyett.

Nem ezzel a programmal jártam így viszon működött!

2017. febr. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!