Mi tortenik ha kitorlom a Google Play Szolgaltatasok nevu alkalmazast?
memória használat
sd kártya
belső tárhely
ezek mind külön dolgok
A memória az ami megtéveszt téged. Oda nem települ semmi. oda csak betöltődnek az alkalmazások. És androidnál a memória mindig tele van .
Indítsd újra a telót, valamivel kevesebb lesz a memória használat. valamint memóriában futó programokat leállíthatsz. Ideiglenesen. Fontos, hogy leállíthatsz és nem kitörölhetsz/eltávolíthatsz.
Ettől még a belső tárhelyed tele lesz, ide települnek az alkalmazások. Ezért nincs hely letölteni vmit.
Kitörölheted a Google Play-alkalmazást (ha engedi a telefon kitörölni) de akkor meg honnan töltesz le appokat?
Nem csak a Samsung ilyen, nekem eddig Sony-m volt és Sony-m van, és ennél is a belső tárhelyre telepíti a programokat.
Sőt szerintem az összes androidos telefon a belső tárhelyre telepít. Pont ezért vettem 16 GB belső tárhellyel rendelkező telefont.
(Jöhettek azzal, hogy a régebbi Android verziókon volt egy úgynevezett "Áthelyezés SD kártyára" opció, csak ezzel az volt a baj, hogy nem az egész komplett programot helyezte át mappástól, hanem csak az egy darab .apk-t.
Pl: a Max Payne játék kompletten letöltve a PLAY-ről 1,1 GB. Az .apk csak 25 Mb. Amikor az áthelyezés SD kártyára opciót választottad, áthelyezte a 25MB-os apk-t az SD-re, a belső tárhelyen meg otthagyott 975 MB-ot még a játékból.)
Áthelyezheted kivágás-másolással a letöltött játékmappákat az sd kártyára, de a telefon akkor is a belső tárhelyen fogja keresni őket és nem fogja elindítani.
Rootolt telefonon tudsz olyan programot használni ami áthelyezi az összes adatot az SD-re és onnan is használja.
Nevetséges ez az Android, ahogy egyre nagyobb verziószámok jönnek ki annál korlátozottabb és butább a rendszer. Már a 2.3-as is jó rendszer volt, most már a 4.4-nél járunk, de még mindig nem képesek megcsinálni , hogy választási lehetőséget ajánljon fel a rendszer, hova szeretnél egy programot telepíteni (mint a windows-nál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!