World program-ban a sorkizárásnál, hogy tudom elintézni azt, hogy a nem teljes sorokat ne huzza szét?
Ő szerintem úgy gondolta, hogy idegesítő, amikor a Word ugyanannyira nyújtja ki a szöveget egy sorban, ha ez:
Elmentem a boltba Wordot venni, mert a trollok odaűztek.
és ezt:
Ez a gyakorikerdesek.hu.
Utóbbi szóközei hosszabbak lesznek, mint a szavak. De ha új bekezdés jön, nem mindig húzza ki a végéig, így próbálj utána enternt nyomni.
@19:16:
Szerinted én miről beszéltem? Kérdező teljesen egyértelműen fogalmaz. Bár azt is ilyen kereken közölte volna, hogy a vezérlőkarakterek mutatásának beütése után mit lát a bekezdések végén -- kis visszamutató nyilat, vagy azt a bütykös végű izét? Az utóbbi a normális sortörés.
"De ha új bekezdés jön, nem mindig húzza ki a végéig, így próbálj utána entert nyomni."
Ennek mi az értelme? Leginkább a "nem mindig" tetszik: Igen, hát ez a hülyeség a program normális működése, de néha kis tündérkék bűvszavára vagy a napfoltok miatt elszunyókál, ilyenkor becsúszhat a használható forma is... Hát az Enter nyomása vajon mit old meg? Ott eleve Enter van (vagy annak kéne lennie) a végén, hiszen a sor éppen attól lesz rövidebb, hogy ott a bekezdés vége. Ha rossz, azon már huszonöt újabb Enter sem segít.
Nem tudom, az-e a hiba, amit írtam, de akár a Gyík tanúsága szerint is meglehetősen elterjedt az az értelmetlen divat, hogy a bekezdéseket Shift+Enterrel zárják le, aztán meg csodálkoznak, hogy a Word miért úgy működik, ahogy ebben az esetben kell neki.
Sziasztok Szakdolgozatot írtam, nagyon szorított az idő gyorsan beírtam a kérdést, köszönöm a válaszokat! Igen egyébként Shift+Entert használtam.
Úgy oldottam meg, hogy a sor legvégén, ha ütöttem egy Tab-ot, összehúzta. Tehát nem voltak olyan sorok, hogy két szó között van 5 cm köz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!