Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Steam ingyenes?

A Steam ingyenes?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy volt már ilyen kérdés.

Azt szeretném kérdezni,hogy csak profilt hoztam létre.Csak egy sima felhasználót,a nevemet beírtam és ennyi.

Ez ugye nem kerül semmibe?

2014. ápr. 15. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 15. 13:53
 2/8 A kérdező kommentje:

hát megcsináltam

most akkor hogy szed le pénzt? : D

2014. ápr. 15. 14:00
 3/8 A kérdező kommentje:

"Hozz létre

új ingyenes fiókot

Ingyenes csatlakozás és egyszerű használat. Továbblépve létrehozhatod Steam fiókodat és beszerezheted a Steamet, a PC és Mac játékosok vezető digitális tartalomtovábbító megoldását."

2014. ápr. 15. 14:00
 4/8 Tengor ***** válasza:
Sehogy nem szed le pénzt. A kliens és a reg ingyenes. Ingyen játékokat is letölthetsz. Ha játékot akarsz venni, akkor kiválasztod, hogy mit vennél majd a Steam átirányít egy bank oldalára (asszem OTP) ahol a bankkártya adataidat megadva tudod kifizetni a játékot.
2014. ápr. 15. 14:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

csak az oldalra regisztráltam.

2014. ápr. 15. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja...a nemet az utolsó kérdésre írtam.
2014. ápr. 15. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
A steam ingyenes, csak az ott lévő játékok 99 %-a pénzbe kerül. Regizni ingyen tudsz.
2014. ápr. 15. 14:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendben!

Köszönöm:)

2014. ápr. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!